Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Βασιλική πρέπει να λογοδοτήσει για τον θάνατο του Λάζαρου. Οι Μουντάκηδες, σίγουροι πως το βράδυ που βρέθηκε στο κρησφύγετο, είχε μαζί της τον Μαθιό, ετοιμάζουν επίθεση για να εκδικηθούν για το αίμα που χύθηκε.

Σασμός εξελίξεις – Έτσι γλιτώνουν απο τα χέρια των Μουντάκηδων

Αυτή θα εκτελεστεί αιφνίδια, χωρίς προειδοποίηση. Το χτύπημα αναμένεται να είναι εξαιρετικά βίαιο, αλλά η πιθανότητα θυμάτων παραμένει άγνωστη. Η παραγωγή της σειράς επιμένει πως κάποιος πρέπει να χάσει τη ζωή του, ωστόσο η σεναριογράφος σκέφτεται σοβαρά να αφήσει το ζευγάρι ανέπαφο, με τον Αντρέα να σώζει την κατάσταση. Αυτός ο στρατηγικός γύρος, αν και απρόσμενος, αποκαλύπτει μια νέα διάσταση του χαρακτήρα του, καθώς έχει πλέον αποδεχθεί την κληρονομιά του οικογενειακού του ονόματος, των Σταματάκηδων.

Τελικά, ο πόθος της Σοφίας Καμαριωτάκη να καμαρώσει την κόρη της στο πλευρό ενός μορφωμένου άντρα θα γίνει πραγματικότητα, αφού η Στέλλα θα παντρευτεί με δόξα και τιμή τον Χρήστο Γιακωβάκη, τον εισαγγελέα της Κρήτης. Στον γάμο που θα είναι παρόντες όλοι και θα γίνει φυσικά στο χωριό, θα εμφανιστεί και η Σοφία, που σεναριακά απουσιάζει από την τελευταία σεζόν της σειράς. Τα βλέμματα όλων όμως θα κλέψει το όμορφο ζευγάρι.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ