Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 89 – Η αληθινή ταυτότητα της Εύας προκαλεί αναστάτωση στην Άνω Ποριά. Οι κάτοικοι μαθαίνουν με σοκ ότι η ήρεμη κοπέλα ήταν η αδελφή του Ευθύμη και είχε έρθει να εκδικηθεί για τον θάνατό του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 89 – Η ταυτότητα της Εύας αποκαλύπτεται

Η Εύα ακούει από τον Παύλο την αλήθεια για τη δολοφονία του αδελφού της, αλλά πλέον είναι αργά γι’ αυτήν. Η εκδικητική της μανία οδήγησε στον θάνατο ενός αθώου ανθρώπου, του εργάτη του Μαθιού, που είχε δανειστεί το αυτοκίνητό του. Ο Μαθιός είναι καταστροφικά συντετριμμένος καθώς συνειδητοποιεί ότι έχει επιβιώσει τυχαία και ότι ο άνθρωπος που έχασε ήταν αθώος.

Μια νέα αποκάλυψη προκαλεί κρίση στη σχέση του με τη Βασιλική. Η Θοδώρα καταλήγει στην απόφαση να υιοθετήσει το εγκαταλειμμένο μωράκι και πιστεύει πως ένας «λευκός» γάμος με τον Τόλη είναι η καλύτερη λύση. Ωστόσο, ο Τόλης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Πώς μπορεί η Εύα να αντιμετωπίσει τώρα τις συνέπειες των ενεργειών της; Πώς μπορεί να εξιλεωθεί για τον θάνατο του αθώου ανθρώπου που πλήρωσε το τίμημα της εκδίκησής της; Και πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός στην αποκάλυψη που έρχεται για τη σχέση του με τη Βασιλική;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ