Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 141 – Η Θοδώρα αντιμετωπίζει πολλά συμπτώματα που παραπέμπουν σε εγκυμοσύνη, όμως η σκέψη και μόνο ότι μπορεί να είναι έγκυος την ταράζει, καθώς το είχε αποκλείσει από το μυαλό της. Γνωρίζει ότι ένα τεστ θα της δώσει απαντήσεις, αλλά διστάζει να το κάνει γιατί φοβάται μήπως είναι όλα στη φαντασία της και απογοητευτεί.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 141 – Ο Αστέρης εγκλωβίζεται στις φλόγες

Ο Μανόλης και η Τζένη στέκονται στο πλευρό της, δίνοντάς της κουράγιο. Τελικά, παρά τους δισταγμούς της, η Θοδώρα κάνει το τεστ και όταν βλέπει το θετικό αποτέλεσμα, δακρύζει από συγκίνηση. Αμέσως σπεύδει να το ανακοινώσει στον Γιώργο. Μετά τις αποβολές που είχε, οι οποίες την είχαν αποθαρρύνει, επιθυμεί διακαώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί που θα αποκτήσει με τον Γιώργο. Παράλληλα, αποφασίζουν να παλέψουν και για το μωρό που βρίσκεται στην Πρόνοια, επιδιώκοντας να το υιοθετήσουν, παρόλο που η Στέλλα τους έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις με τους βιολογικούς γονείς.

Η Θοδώρα πιστεύει ότι έχουν ελπίδες να το πάρουν από την Πρόνοια, μετά την κουβέντα που είχε με τους βιολογικούς γονείς του παιδιού. Στην Άνω Ποριά επικρατεί ένταση καθώς προετοιμάζονται υπογείως εχθροπραξίες. Ο Αστέρης εργάζεται αμέριμνος στο αλουμινάδικο, όταν ξεσπάει πυρκαγιά που οι Μουντάκηδες προκάλεσαν επιμελώς. Οι φλόγες εξαπλώνονται γρήγορα. Ο Αστέρης, εγκλωβισμένος χωρίς τρόπο διαφυγής, χάνει τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις. Περνώντας τυχαία απ’ έξω, η Σάντρα βλέπει τι συμβαίνει και σπεύδει για βοήθεια.

Ο Αστέρης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τη Σάντρα δίπλα του. Η Μαρίνα και η Αργυρώ, τρέμοντας από αγωνία για τη ζωή του, σπεύδουν κι αυτές στο πλευρό του. Μέσα από τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες, όλοι τους προσπαθούν να βρουν την ελπίδα και την ευτυχία που αναζητούν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ