Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 139 – Ο εισαγγελέας αποφασίζει να βγάλει τη Βασιλική από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους και απαιτεί την τακτική της παρουσία στο τμήμα. Παράλληλα, επιβάλει όρους και στον Αντώνη για την παρατυπία του, κάτι που θα δυσκολέψει πολύ τον αστυνόμο να αποδεχτεί.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 139 – Η Βασιλική αποφυλακίζεται

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ανησυχούν έντονα με τις εξελίξεις. Φοβούνται ότι οι Μουντάκηδες δεν θα διστάσουν να τους εκδικηθούν, πλήττοντας το αδύναμο σημείο τους, το γιο τους Πετράκη. Ταυτόχρονα, οι αποκαλύψεις της Μαρίνας προκαλούν επιπλέον ανησυχία σχετικά με τις κρίσεις της και την εξέλιξή τους. Οι Μουντάκηδες, από την άλλη, σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημά τους. Δύο μήνες έχουν περάσει και μια φαινομενική ηρεμία επικρατεί στην Άνω Ποριά.

Η αστυνομία συνεχίζει να προστατεύει την οικογένεια των Σταματάκηδων, ενώ οι Μουντάκηδες δείχνουν να έχουν ηρεμήσει προσωρινά. Η Βασιλική, που μπαίνει στον μήνα της, συνεχίζει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα. Ο Μαθιός, από την πλευρά του, στεναχωριέται όλο και περισσότερο καθώς πλησιάζει η μέρα που θα παραδοθεί στις Αρχές. Η Μαρίνα προσπαθεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε, ενώ ο Μανόλης κάνει σχέδια για το μέλλον του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ