Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 138 – Η Βασιλική ζει εφιαλτικές ώρες μετά την «επίσκεψη» του ψευτο-αστυνομικού έξω από το κελί της, που της έδωσε το μήνυμα: «Χαιρετίσματα από τον Λάζαρο».

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 138 – Η Βασιλική απειλείται ξανά

Η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην κόρη της, παραδεχόμενη ότι την απέφευγε στο ταξίδι με τον Αντώνη και ότι τώρα είναι έτοιμη να μιλήσει για τα γεγονότα που την ταλαιπωρούν. Εξομολογείται για τα οράματα, τον Πετρή και την απόπειρά της να πεθάνει μπαίνοντας στη θάλασσα με τα ρούχα. Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης σκέφτεται πώς να χειριστεί την υπόθεση της αλλοίωσης της εξέτασης DNA της Βασιλικής που συνδέεται με τον θάνατο του Λάζαρου.

Τον απαλλάσσει από το δίλημμα ο Γιώργος, που είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια, ότι δηλαδή αυτός αλλοίωσε την εξέταση και όχι ο Αντώνης. Ο Μαθιός, ψυχικά και σωματικά εξουθενωμένος, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η έγκυος σύζυγός του είναι στη φυλακή και οι Μουντάκηδες ετοιμάζονται να ανοίξουν νέα βεντέτα, αποφασισμένοι να σπείρουν τον όλεθρο για να πάρουν εκδίκηση. Για να σκεφτεί τις επιλογές του και να κρατήσει αποστάσεις από την οικογένειά του, πηγαίνει σε ένα ήσυχο μέρος.

Εκεί, σύντομα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον πλησιάζει. Ο Μανούσος Μουντάκης, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και τον απειλεί ότι θα χυθεί πολύ αίμα. Αναστατωμένος, σπεύδει να ενημερώσει την οικογένειά του για να είναι σε επαγρύπνηση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ