Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 137 – Η Βασιλική περνά δύσκολες στιγμές στη φυλακή, πληγωμένη από την αβεβαιότητα για το μέλλον της. Ένας άγνωστος, ντυμένος με αστυνομική στολή, εμφανίζεται έξω από το κελί της, ψιθυρίζοντάς της: «Χαιρετίσματα από τον Λάζαρο». Αντιλαμβάνεται ότι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει αυτή και η οικογένειά της είναι μεγάλος.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 137 – Η Βασιλική απειλείται ξανά

Ο Μύρωνας και η Ντίνα αντιλαμβάνονται το περιστατικό και βιάζονται να τη στηρίξουν, ενώ ο Αντώνης αντιδρά έντονα στην ανενόχλητη παρουσία του άγνωστου μέσα στη φυλακή. Η Μαρίνα, μετά από εσωτερική αναμέτρηση, επισκέπτεται τον Μαθιό για να του δηλώσει ότι δεν θα τον καταγγείλει, προκαλώντας θαυμασμό στον ίδιο. Η Καλλιόπη, γνωρίζοντας τη φύση των Μουντάκηδων, προβλέπει την αντίδρασή τους και προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να μην τους ακολουθήσει, βασιζόμενη στη λογική του.

Είναι ο πιο λογικός της οικογένειας και ποντάρει στη συνεργασία του. Παράλληλα, ο Αντώνης και ο Γιώργος αναλύουν το θέμα της παραποίησης του DNA της Βασιλικής. Ο Αντώνης αρνείται να είναι συνυπεύθυνος για την κατάσταση και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Γιώργος συνειδητοποιεί ότι η πράξη του, ανεξάρτητα από το κίνητρό της, δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ