Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 123

Ο Μαθιός φαίνεται ότι κερδίζει τον χρόνο που θέλει και η εξέλιξη αυτή προκαλεί ανακούφιση σε όλη την οικογένεια. Η Θοδώρα υποδέχεται τον Γιώργο στο σπίτι με μια έκπληξη, ενώ η Στέλλα προσπαθεί να μάθει τα σχέδια του Χρήστου για την υπόθεση που ερευνά μυστικά. Ο Αντώνης συνεχίζει να πιέζει την Μαρίνα να του πει τι την βασανίζει τόσο καιρό. Εκείνη για να τον αποφύγει πηγαίνει μια βόλτα με πολύ σκοτεινές σκέψεις και θολωμένο μυαλό. Όσο ο Μαθιός με την Βασιλική ετοιμάζονται να πάνε στον γυναικολόγο ήρεμοι και ανυποψίαστοι, ο εισαγγελέας έχει άλλα σχέδια για εκείνους.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 124

Οι ώρες περνάνε και η Μαρίνα ακόμα δεν έχει επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Ο Αντώνης ανησυχεί για εκείνη και κάνει άσχημες σκέψεις. Η συμπεριφορά του Χρήστου προβληματίζει τη Στέλλα, που προσπαθεί να μάθει τι τον απασχολεί. Η Θοδώρα μετά την επανασύνδεσή της με τον Γιώργο, πετάει στα σύννεφα. Ένα τηλεφώνημα, όμως, θα την επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 125

Ένας κούριερ φέρνει δύο γράμματα, τα οποία κρύβουν πολλές από τις απαντήσεις που βασάνιζαν τις δύο οικογένειες. Τη στιγμή που κλείνει ένας κύκλος προβλημάτων, ένας νέος ανοίγει, με τους Σταματάκηδες να είναι εντελώς απροετοίμαστοι γι’ αυτό που έρχεται.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 126

Ο Αντώνης κι η Μαρίνα προσπαθούν να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, αφήνοντας πίσω τους όσα τους προβληματίζουν. Τα σημάδια, ότι κάτι κακό επίκειται, πληθαίνουν, τόσο στην Καλλιόπη όσο και στη γιαγιά Ειρήνη, και δυστυχώς θα βγουν αληθινά. Η Θοδώρα καταρρέει στην είδηση ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρει να υιοθετήσει το μωρό με το Γιώργο, ενώ ο Βαγγέλης κι ο Παύλος δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα όσα διάβασαν στο γράμμα της Εύας.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 127

Κι ενώ η Στέλλα μοιράζεται με τον Τάσο την ανησυχία της για την περίεργη συμπεριφορά του Χρήστου, εκείνος συλλαμβάνει τη Βασιλική για το φόνο του Λάζαρου. Ο κόσμος του Μαθιού γίνεται συντρίμμια, καθώς η γυναίκα του οδηγείται στο κρατητήριο. Κι όσο ο Φραγκιαδάκης κάνει αμέριμνος τις διακοπές του, ο εισαγγελέας έχει άσχημες προθέσεις εναντίον τόσο του ίδιου, για την παράλειψη καθήκοντός του, όσο και όλης της οικογένειας των Σταματάκηδων, οι οποίοι δεν θα γλιτώσουν από την οργή του, προτείνοντας στον Μαθιό, μια συμφωνία, που θα τον εκπλήξει.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 128

Όλο το χωριό έχει αναστατωθεί με τη σύλληψη της Βασιλικής, ο Μαθιός σε απόγνωση, σκέφτεται την πρόταση του Χρήστου, να ομολογήσει τον φόνο του Στεφανή, για να αφήσει ελεύθερη τη Βασιλική. Ο Γιώργος αγωνιά για την τύχη του Αντώνη. Ο Χρήστος έρχεται σε σύγκρουση με την Στέλλα, με την απόφασή του να θέσει την Βασιλική υπό κράτηση.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 129

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  130, 131, 132, 133

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ