Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 119 – Η Μαρίνα εξακολουθεί να συγκλονίζεται από την αποκάλυψη του εγκλήματος του Μαθιού. Αντιμετωπίζει την οικογένειά της με οργή, κατηγορώντας τους ως προδότες για την προστασία του φονιά του Πετρή.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 119 – Η Μαρίνα διψά για εκδίκηση

Οι προσπάθειες της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης να την πείσουν ότι έπραξαν για το καλό της οικογένειας δεν αποδίδουν αποτελέσματα. Η Μαρίνα επιθυμεί εκδίκηση για τον χαμό του παιδιού της και επιμένει ότι η φυλάκιση του Μαθιού θα ολοκληρώσει τον κύκλο βίας. Ο θάνατος της Εύας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, οφείλεται σε δηλητηρίαση με υδροκυάνιο. Ο Χρήστος ύφιστα τις υποψίες του προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αφήνοντας υπονοούμενα στον Αστέρη. Ο Σταματάκης διαβεβαιώνει τον Γιακωβάκη ότι ο Μαθιός δεν είχε κίνητρο για τη δολοφονία, προσπαθώντας να αποσπάσει τις υποψίες του εισαγγελέα προς άλλη κατεύθυνση.

Η Βασιλική επιδιώκει να μιλήσει στη Μαρίνα, αλλά η Αργυρώ την εμποδίζει, καθηστερώντας την από το να κάνει οποιοδήποτε λάθος. Η μητέρα της Μαρίνας αρνείται να δεχτεί δικαιολογίες για το μυστικό που της κρατήθηκε, για την ενέργεια του Μαθιού που ξαναζωντάνεψε την εχθρότητα μεταξύ των οικογενειών. Παράλληλα, ο Μαθιός και η Καλλιόπη, αναστατωμένοι, παρακολουθούν ανίσχυροι το τέλος να πλησιάζει, αδυνατώντας να αντιδράσουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ