Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 118 – Η ανακοίνωση του θανάτου της Εύας προκαλεί αναστάτωση στο χωριό, με το θέμα του τόπου ενταφίασής της να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο Παντελής, γνωστός για την παρορμητικότητά του, επιμένει να μην τη θάψουν στο χωριό.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 118 – Πατέρας και γιός συναντιούνται

Αντ’ αυτού, ο Παύλος υποψιάζεται ότι η Εύα παρέδωσε χρήματα για το θάνατο του Σπύρου, του αδερφού του, πριν αυτοκτονήσει. Παράλληλα, ο Γιώργος και η Θοδώρα, λίγο πριν τον γάμο τους, φαίνεται να έχουν επανασυνδεθεί και να επιθυμούν να κάνουν μια νέα αρχή. Μετά από τις δοκιμασίες που αντιμετώπισαν, ο Χρήστος και η Στέλλα επιλέγουν να είναι μαζί, ακούγοντας τις καρδιές τους. Αντίστοιχα, η Ντίνα και ο Βαγγέλης αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο Ρούσσος Σταματάκης, αφού λαμβάνει τηλεφώνημα από την κουνιάδα του Καλλιόπη, αποφασίζει να επιστρέψει στην Άνω Ποριά για να αντιμετωπίσει τα θέματα που τον απασχολούν, συμπεριλαμβανομένης της ανησυχίας του για τον υιό του, Ανδρέα. Αυτή η επιστροφή ενθαρρύνει τον ίδιο τον Ανδρέα να επιστρέψει και να αντιμετωπίσει τον βιολογικό του πατέρα. Επιθυμεί να ακούσει από το στόμα του την αλήθεια για τον έρωτα που είχαν η μητέρα του, Μαρία Βρουλάκη, και ο ίδιος, και για τον χωρισμό τους που οδήγησε στην αυτοκτονία της μητέρας του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ