Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 111 112, 113, 114 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 111 112, 113, 114

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 111

Η Σάντρα, αποφασισμένη να κατακτήσει με κάθε τρόπο τον Αστέρη, στήνει με μαστοριά το ύπουλο παιχνίδι της, φέρνοντας τον Αστέρη και τον Μαθιό σε πολύ δύσκολη θέση. Εξοργισμένη, η Αργυρώ αρνείται να δεχτεί τις εξηγήσεις που της δίνει ο Αστέρης, οπότε τσακώνονται άσχημα για ακόμη μια φορά. Παράλληλα, η Εύα, βαθιά μετανιωμένη για τις πράξεις της, που οδήγησαν στο θάνατο ενός αθώου, δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες στον Χρήστο, για δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις, που αφορούν τις δραστηριότητες της τοπικής μαφίας. Ο Γιώργος μαθαίνει για την αλλοίωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA της Βασιλικής από τον Αντώνη και χάνει την εμπιστοσύνη που του είχε, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει τα κίνητρα της πράξης του. Ο παπα- Μιχάλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, από τη στιγμή που η Βασιλική του έχει εκμυστηρευτεί την ανησυχία της για τα απειλητικά σημειώματα που δέχονται με τον Μαθιό, ενώ ο Αντώνης αποφασίζει να επισπεύσει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα. Η γιαγιά Ειρήνη, παρότι είχε συμφωνήσει μαζί του να τηλεφωνήσει στον Ανδρέα, ώστε να εντοπιστεί από την αστυνομία, αλλάζει γνώμη. Δεν μπορεί να προδώσει το αίμα της, αλλά δεν σκοπεύει να συγκρουστεί με τον Αντώνη, τη Μαρίνα και τον Παύλο. Έτσι, ενημερώνει τον Τηλέμαχο για το σχέδιο εντοπισμού του Ανδρέα. Ναι μεν θα του τηλεφωνήσει παρουσία του Φραγκιαδάκη, αλλά ο Τηλέμαχος θα τον έχει ειδοποιήσει εγκαίρως, ώστε να εξαφανιστεί αμέσως μετά το τηλεφώνημά της.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 112

Η Στέλλα, πηγαίνοντας σε ένα ραντεβού, παρότι την προστατεύει, παρακολουθώντας την από απόσταση μυστικός αστυνομικός, δέχεται επίθεση από ένα μασκοφόρο, ο οποίος καρφώνει στο λαιμό σύριγγα, που περιέχει κεταμίνη. Πέφτει αμέσως αναίσθητη και μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης και ο Γιώργος τρέχουν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να μάθουν πώς ακριβώς συνέβη η επίθεση. Ποιος είναι ο ενορχηστρωτής και γιατί δεν πρόλαβε ο μυστικός αστυνομικός να επέμβει. Ο Χρήστος, όταν μαθαίνει ότι η Στέλλα κινδυνεύει, παθαίνει σοκ και τρέχει στο νοσοκομείο, συνειδητοποιώντας πόσο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί της. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα παρεξηγεί μία κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη, και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπα-Μιχάλη. Η γιατρός σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου. Ο Μαθιός, από την πλευρά του, παρακολουθώντας τις κινήσεις της και το ύπουλο σχέδιό της, να κατακτήσει τον Αστέρη με κάθε τρόπο, της μιλά έξω από τα δόντια. «Μείνε μακριά από τον αδελφό μου» είναι η προειδοποίηση, γεγονός που την εξοργίζει.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 113

Προβληματισμένος ο Τόλης μοιράζεται τα εσώψυχά του με τον Αστέρη για τη σχέση του με τη Λεμονιά. Οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς ενημερώνονται για το νέο κακό που χτύπησε έναν από τους δικούς τους ανθρώπους, τη Στέλλα, που έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται ο Μαθιός και η Βασιλική, καθώς η Εύα έχει αποκαλύψει στον Χρήστο ότι ο Αντώνης αλλοίωσε το DNA που βρέθηκε στο πτώμα του Λάζαρου. Ο κίνδυνος να χάσει τη Στέλλα οδηγεί τον Χρήστο να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Η Στέλλα ανταποκρίνεται στα συναισθήματά του, ομολογώντας την έλξη της γι’ αυτόν, αλλά συμφωνούν και οι δύο ότι δεν πρέπει να βιαστούν και να «το πάνε αργά». Στο μεταξύ, ο ανήσυχος Τόλης συστήνει τη Λεμονιά στην καπετάνισσα, προκειμένου το έμπειρο μάτι της να την τσεκάρει, ώστε να καταλάβει τι άνθρωπος είναι,

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 114

Όσο ο Βαγγέλης προσπαθεί να αποτρέψει τη Σάντρα από το να ξανακυλήσει στον τζόγο, τόσο εκείνη εξαγριώνεται από τις νουθεσίες του. Λίγο μετά, εξοργίζεται και με τον Παύλο, όταν τη ρωτάει ευθέως αν της αρέσει κάποιος που είναι δοσμένος σε άλλη γυναίκα… Η Θοδώρα και ο Γιώργος, από την άλλη, έρχονται πιο κοντά, καθώς πλησιάζει η μέρα του γάμου τους, ενώ και η Αργυρώ με τον Αστέρη φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους. Η δολοφονία της Εύας στη φυλακή προκαλεί πανικό στην Άνω Ποριά, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στον Αντώνη και τον Γιώργο. Άναυδοι όλοι αναρωτιούνται ποιος έδωσε την εντολή να βγει από τη μέση, ειδικά από τη στιγμή που συνεργάστηκε άψογα με τις Αρχές και έδωσε τα στοιχεία για τις δύο υποθέσεις στον εισαγγελέα Γιακωβάκη.
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  115 116, 117, 118

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ