Για ακό μια φορά το Twitter πήρε “φωτιά” με το επεισόδιο του Survivor 4, στο οποίο είχαμε μια αποχώρηση πολλοί δεν πίστεψαν πως είναι δίκαιη.

Συγκεκριμένα, από το ριάλιτι επιβίωσης έφυγε ο Περικλής Κονδυλάτος και όχι ο Αλέξης Παππάς που έφερε απίστευτους τσακωμούς στην Μπλε ομάδα ή η Ανθή Σαλαγκούδη την οποία τα social media έχουν ακράξει από την πρώτη ημέρα.

Έδωσε πόνο το Twitter για την αποχώρηση Κονδυλάτου: Σας την έφερα γκατάκια! Μπαμπάς Ανθής καλό φιλαράκι

Στο χθεσινό 17/2 επεισόδιο λοιπόν, είδαμε ανατρεπτικές εξελίξεις. Αρχικά, η Ανθή και ο Περικλής τσακώθηκαν δυο φορές. Μια στην παραλία όπου η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και μια στο συμβούλιο του , λίγο πριν την αποχώρησης.

Οι χρήστες του Twitter λοιπόν, ξέσπα καθώς όπως έγραψαν η Ανθή στο Survivor 4 βρίσκεται – και δεν αποχωρεί – καθώς έχει βύσμα τον μπαμπά της. Μάλιστα, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια και στο παιχνίδι έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 40 χιλιάρικα.

Οι αναρτήσεις στο Twitter για την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου

Survivor 4 Twitter αποχώρηση Κονδυλάτου
Survivor 4 Twitter
Survivor 4 Twitter Κονδυλάτος
Survivor 4 Κονδυλάτος

Μια μεγάλη ανατροπή παρακολουθήσαμε στο Survivor, καθώς ο παίκτης που δεν τα και από το παιχνίδι είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το επεισόδιο απαρτίστηκε τόσο από τις εντάσεις και τους καυγάδες όσο και με την νίκη των Κόκκινων σε έπαθλο επικοινωνίας.

urvivor 4 Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος

Οι τσακωμοί και τα «καρφιά» φυσικά συνεχίστηκαν και μετά τον στίβο μάχης στις καλύβες των παικτών, με την Ελευθερία να κατηγορεί ανοιχτά την Άννα Μαρία υποστηρίζοντας ότι δεν μοιράζει το φαγητό ισόποσα.

Ωστόσο, οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν την σημερινή αποχώρηση, κάτι που είχε δημιουργήσει αρκετό άγχος στις δύο ομάδες.
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Αλέξης, ο Κρις, η Ανθή και ο Περικλής με τον παίκτη που τελικά ψηφίστηκε λιγότερο από το κοινό να είναι ο σχεστής κοσμημάτων, ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς από το απόγευμα και για ακόμη μια φορά οι πηγές μας επιβεβαιώθηκαν!