Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Παύλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο παλιός φίλος του, ο Δημήτρης, που εμφανίστηκε ξαφνικά, αναφέρει τον Γρηγόρη μπροστά στη Χλόη… Διαβάστε ι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 45-46

Η Σοφία λέει στην Ειρήνη ότι ο Άρίστος έφυγε απ΄ το σπίτι μετά από ακόμα καυγά τους, που αυτός τη χαστούκισε. Η Ειρήνη αλαβαίνει πως οι γονείς της είχαν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους, απ΄ το θέμα της υιοθεσίας της, αλλά, η Σοφία αποφεύγει να της πει ποια ήταν.

Ο Θέμης, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Δώρου, συναντάει πάλι τυχαία το Χριστόφορο και τα βάζει μαζί του γι΄ αυτό που , ότι μπορεί η Εύα να σκότωσε το Νικήτα Αβράμη.

Ο Στέφανος λέει στη Χάρις ότι δεν πει ακόμα στην Αμάλα την υιοθεσία από φόβο μήπως δε γίνει και η Αμάλα χρειαστεί να γυρίσει πίσω στη Συρία. Όταν η Χάρις τον ρωτάει, αν είναι ομοφυλόφιλος, ο Στέφανος, ενώ θα ήθελε να είναι ειλικρινής μαζί της, τελικά, κάνει πίσω και δεν το παραδέχεται.

Ο Θέμης πάει στο σπίτι του Μάρκου να πει στη Χριστίνα για το θάνατο του Δώρου, αλλά, η Χριστίνα με το που τον βλέπει εκεί, σηκώνεται και φεύγει.
Ο Άρης ρωτάει τη Λουίζα, αν τρέχει κάτι μεσα σ΄ αυτήν και στο Θέμη.

Ο Μάρκος πάει στην εταιρία του Χριστόφορου να κανονίσει συνάντηση του με τον Παύλο, ενώ την ίδια στιγμή η Κρίστια, η Χλόη κι ο Παύλος είναι μαζί σ΄ ένα καφέ, όπου μια έκπληξη περιμένει τον Παύλο και την Κρίστια.

Ο Μάρκος μιλάει στον Χριστόφορο για τον Παύλο σε σχέση με μια πιθανή συνεργασία τους για το ξενοδοχείο που θα χτίσει η εταιρία του πεθερού του. Ενώ είχαν συμφωνήσει με την Κρίστια να μην πουν στον Χριστόφορο για το παρελθόν της Κρίστιας με τον Γρηγόρη και τις ανησυχίες της για τον Παύλο, ο Μάρκος τελικά του τα λέει όλα και του ζητάει να τσεκάρει τον Παύλο.

Ο Παύλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο παλιός φίλος του, ο Δημήτρης, που εμφανίστηκε ξαφνικά, αναφέρει τον Γρηγόρη μπροστά στη Χλόη.

Η Έλενα σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση, μετά την άρνηση της Σοφίας να πάνε μαζί στην αστυνομία και την απογοήτευση της απ΄ τη στάση του Θέμη, ψάχνει να βρει μόνη της στοιχεία για ν΄ αποδείξει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος κι έχει κάνει και σ΄ άλλους κακό εκτός απ΄ τον αδερφό της.

Η Ειρήνη πάει να δει τον Φίλιππο στο κρατητήριο κι ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο, που ο Φίλιππος παραδόθηκε.

Όταν φεύγει, πέφτει πάνω σ΄ έναν άντρα, που εμφανίστηκε ως μάρτυρας στο φόνο του Ηλία, που δεν είναι άλλος από τον συνεργάτη του Χριστόφορου, που τον είχε στείλει να παρακολουθήσει τον Ηλία το βράδυ του φόνου. Όταν τον βλέπει ο Άλκης, χάνει τη γη κάτω απ΄ τα του.