Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη καθώς κάς έχει προλάβει του χαλάι τα σχέδια… Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επεισόδιο 12

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γς, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: ς Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Τζανής παίρνει μια απόφαση που θα καταρρακώσει τη Μεταξία, ενώ ο Μιχαήλ θα κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο, που ικανή να ξυπνήσει τη παλιά τους βεντέτα.

Η Μάγισσα 17/10 Επεισόδιο 12

Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα προ την οργή της οικογένειας Γερακάρη ενώ οι δυο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.

Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ' τα σχέδια του πατέρα του αλλά ο Μιχαήλ αμετάπειστος στα σχέδια του, ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους.

Μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς. Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.