Οι , σήμερα: Η αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο του συμβολαιογράφου των Πανθέων.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι Σημερινό Επεισόδιο 15

Ηθοποιοί: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστό Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (ς Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), ς Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη)…

Δευτέρα έως Πέμπτη από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 21:00.

Οι Πανθέοι 9/10 Επεισόδιο 15

Η αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο του συμβολαιογράφου των Πανθέων, μα ο Μαρμάρης δείχνει να κάνει τα πάντα για να καλύψει τα ίχνη του.

Εντωμεταξύ, η Πέλλα τον αναζητεί απεγνωσμένα, ενώ ο Ισίδωρος, σοκαρισμένος από τη δολοφονία του συμβολαιογράφου, αδυνατεί να ανοήσει την πλτάνη που έχει μπλεχτεί.

Την ίδια ώρα, η Χρυσοστόμη μοιάζει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διώξει τη Μιρέλλα από το Γραμματικό, αλλά όπως είναι φυσικό, εκείνη θα στην αντεπίθεση.

Κι ενώ ο Ανδρέας είναι απορροφημένος από τις δύσκολες καταστάσεις που ταράζουν τη ζωή του, ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να τον πειρασμό της Μάρμως με κάθε τρόπο.