Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βρίσκεται παγιδευμένος στα πρόθυρα της τρέλας, καθώς οι έρευνες για τον θάνατο της Κατερίνας προχωρούν. Η συμπεριφορά του γίνεται οξύθυμη και επιθετική, ενώ η σωστή του κρίση αποδυναμώνεται και πράττει ανεύθυνα…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: eπιθετική συμπεριφορά …

Η Αγγελική βρίσκεται σε γνωση, αφού ο Σταύρος δεν της επιτρέπει να τον βοηθήσει. Ο ίδιος ο Σταύρος βρίσκεται εκτός εαυτού και απαιτεί από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα να τον ενημερώνουν για κάθε λεπτομέρεια της έρευνας για τη δολοφονία της αδελφής του. Έξαλλος, ρωτά: “Γιατί δεν μου μίλησατε για τα χρήματα που βρήκατε στο διαμέρισμα της Κατερίνας;”

Ο Δημήτρης τον παρατηρεί σοβαρά και απαντά: ”
Πρέπει να σίγουροι για τα στοιχεία πριν σου δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία.”

Ο Σταύρος όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, δεν είναι διατεθειμένος να κανέναν και φωνάζει: “Εγώ καθοδηγώ αυτή την υπόθεση και αναμένω να λαμβ όλες τις πληροφορίες που ζητώ, όποτε το επιθυμώ.” Αργότερα, βρίσκεται με την Αγγελική και την ερωτά με έντονο ύφος: “Ασχολείσαι με την υπόθεση χωρίς να με ενημερώσεις;”

Η Αγγελική εξηγεί: “Το πράττω για να εντοπίσουμε γρήγορα τον δολοφόνο της αδελφής σου.” Ωστόσο, ο Σταύρος τονίζει: “Αν θέλεις να βοηθήσεις, να μου εκθέσεις την των έρευνών. Οι ι δύο μου συνεργάτες κρύβουν πράγματα.”

Η Αγγελική αντιδρά θυμωμένη: “Δεν πρόκειται να γίνω ο χαφιές σου. Δεν αντιμετωπίζω την υπόθεση με αυτόν τον τρόπο.” Αφού της απαντά με εκνευρισμό, η Αγγελική αποχωρεί. Ο Σταύρος όμως δεν το αφήνει έτσι και φωνάζει: “Ζητώ βοήθεια από τη σύντροφό μου και ακόμα αυτή δεν με .”

Η Αγγελική σταματά και του απαντά: “Ποια σύντροφο; Έχεις τρελαθεί με την υπόθεση της αδελφής σου εδώ και δέκα μέρες. Δεν είσαι καν εδώ”

η ανταλλαγή λόγων καταδεικνύει την αυξανόμενη ανησυχία για την κατάσταση του Σταύρου. Τα αισθήματα των υπολοίπων προς νον δεν είναι πλέον θετικά.

Τον θεωρούν ως εχθρό τους, αφού έχει αρχίσει να χάνει την λογική του με την υπόθεση.

Η Νάντια συζητά με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα και τους αναφέρει ότι ο Σταύρος δεν είναι πλέον ο ίδιος. “Γίνεται χειρότερος με την πάροδο του χρόνου. Καταστρέφει τα πάντα γύρω του. Αν συνεχίσει έτσι, φοβάμαι ότι θα χάσει όχι μόνο τη θέση του, αλλά και την λογική του.”

Και το πιο ανησυχητικό για όλους είναι ότι ο Σταύρος πλέον αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων και δεν ακούει κανέναν. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει ή τι ενέργειες θα αναλάβει υπό την έντονη πίεση της υπόθεσης.