Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία κατηγορεί τον αδερφό της για όλα τα δεινά που έζησε… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Το παρελθόν της Ιουλίας…

Το παρελθόν της Ιουλίας τα μυστικά και τα γεγονότα της νεανικής της ηλικίας που την σημάδεψαν, συνεχίζουν να την βασανίζουν μέχρι και σήμερα. Αγαπούσε και ήταν παράφορα ερωτευμένη με τον Στάθη, ήθελε να ζήσει για πάντα μαζί του, όμως ο αδερφός της, ο Ιπποκράτης ήταν αντίθετος με την σχέση αυτή και της επέβαλε να χωρίσει.

Έτσι, όταν η Ιουλία έμαθε ότι είναι έγκυος, δεν είπε τίποτα σε κανέναν, ούτε καν στον Στάθη και αποφάσισε να φύγει στην Αθήνα, να γεννήσει εκεί και να μεγαλώσει το παιδί τους μόνη της.

Όμως, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή, οι γιατροί της είπαν ότι έχασε το μωρό, κάτι που ήταν ψέμα, καθώς όπως θα δούμε η κόρη της Ιουλίας και του Στάθη επέζησε, δόθηκε παράνομα για υιοθεσία και τελικά θα καταφέρουν να την βρουν τώρα.

Η Ιουλία, λοιπόν, στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς», αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στον Στάθη, κατηγορώντας όμως τον αδερφό της, τον Ιπποκράτη, ότι ευθύνεται για το ατύχημα με την μηχανή, στο οποίο πίστεψε ότι έχασε το παιδί τους.