Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 48 – Η ανακάλυψη του πτώματος του Σταύρου έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία για όλους. Η Άννα κλαίει, και ο Δημήτρης τη βρίσκει σε αυτήν την κατάσταση. “Γιατί πάντα πεθαίνουν οι καλοί; Πολύ φοβάμαι!” Του λέει εκείνη. “Μη φοβάσαι, δεν θα επιτρέψω να συμβεί τίποτα κακό.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 48 – Ο Χατζής δίνει τον δολοφόνο με ανταλλάγματα

Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Όπως πάντα.” Απαντάει ο Δημήτρης. Λίγο αργότερα, ενημερώνουν τους δικούς τους ότι πρέπει να παραμείνουν όλοι μαζί για κάποιο διάστημα. “Μη βγαίνετε έξω. Αν χρειαστείτε κάτι, ζητήστε το από τους αστυνομικούς. Είναι το πιο ασφαλές μέρος.” Τους διαβεβαιώνει ο Δημήτρης.

Ο Αλέκος μαθαίνει για τη δολοφονία και προτείνει στον Δημήτρη να βοηθήσει τον πελάτη του, ένα μέλος της μαφίας, για να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του Σταύρου. Ο Δημήτρης συμφωνεί και η συμφωνία βρίσκεται σε ισχύ. Κι έτσι, με ρίσκο την καριέρα του, ο Δημήτρης ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Σταύρου. Μετά από μια μεγάλη επιχείρηση, η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη. Επιστρέφοντας σπίτι, ο Δημήτρης αισθάνεται ανακούφιση. Η Άννα και η Αγγελική τον υποδέχονται στην αγκαλιά τους, ξέροντας τι έχει συμβεί. “Πέρασε ο κίνδυνος; Είμαστε ασφαλείς τώρα;” Ρωτά η Δάφνη.

“Ναι, μπορούμε να επιστρέψουμε στη φυσιολογική ζωή μας.” Απαντάει ο Δημήτρης, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Ιάσωνας έχει τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα στο σπίτι τους. Την επόμενη μέρα, πηγαίνουν όλοι μαζί στην κηδεία του Σταύρου. Η Αγγελική είναι συντετριμμένη και η Άννα τη συνοδεύει. Φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν τον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη, που πολέμησε με πίστη για τη δικαιοσύνη. Την ώρα της κηδείας, ο Καρέλλης τηλεφωνεί στον Δημήτρη και του ζητά να πάει στην Εισαγγελία επειγόντως. «Υπάρχουν αποδείξεις ότι έχεις καταχραστεί την ιδιότητά σου!», του λέει και τον ενημερώνει ότι βγαίνει σε διαθεσιμότητα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ