Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 44 – Δημήτρης και Άννα αποφασίζουν να αποκαταστήσουν τη σχέση τους, συμφωνώντας να διαχωρίσουν την προσωπική ζωή από την επαγγελματική. Αφού η Άννα επιστρέφει στο σπίτι, ο Δημήτρης την υποδέχεται με την επιθυμία να είναι η τελευταία της αποχώρηση. Ρωτώντας την αν της έλειψε το σπίτι, «Δεν ξέρω αν μου έλειψε το σπίτι, αλλά μου έλειψε να κοιμάμαι δίπλα σου!», του απαντά εκείνη.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 44 – Ο Ιάσωνας κινεί τα νήματα

Η Λίνα εκφράζει τις αντιρρήσεις της στη Χρύσα για την απόφασή της να χωρίσει. Κλαίγοντας, εκφράζει την επιθυμία της να έχει τους γονείς της μαζί της. Στο αστυνομικό τμήμα, η δολοφονία του βοηθού του Σταύρου απασχολεί όλους. Ο Δημήτρης και η Άννα προσφέρουν υποστήριξη στην κοπέλα του Σταύρου, υποσχόμενοι να εντοπίσουν τον δολοφόνο και να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Παράλληλα, οι έρευνες οδηγούν σε ύποπτα στοιχεία που αναδεικνύουν την κοπέλα ως ύποπτη.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να επανεξετάσει την υπόθεση και να κάνει ερωτήσεις στην κοπέλα. Αυτή επιβεβαιώνει τις αθωότητά της, λέγοντας αυτό που της έχουν διδάξει η Άννα και ο Δημήτρης. Παρόλα αυτά, η αλήθεια δεν κρύβεται για πολύν καιρό, καθώς βρέθηκε μια γυναικεία τρίχα πάνω στο πτώμα, η οποία ανήκει στην ίδια.
Άγνωστο στον Δημήτρη, οι άνδρες της μαφίας έχουν εντοπίσει το σπίτι της και σχεδιάζουν τη δολοφονία της. Εκείνη, ωστόσο, τους παρατηρεί και καταφέρνει να διαφύγει.

Την ίδια στιγμή, ένας άγνωστος άνδρας λαμβάνει ένα τρομακτικό μήνυμα, που απειλεί το ζευγάρι του Δημήτρη και της Άννας. Ο Ιάσωνας κατορθώνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αλέκου, αλλά όχι και της Άννας. Αυτή συνεχίζει να τον υποψιάζεται, χρησιμοποιώντας τον για να αποκαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα του. Και δεν είναι άδικη, καθώς ο γιος του Αλέκου δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πράγματι, είναι ο άνθρωπος που καθορίζει τις τελευταίες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ