Ο Όγκνιεν Βράνιες ολοκλήρωσε τις εργομετρικές εξετάσεις και ύστερα από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του, με μια ανάρτηση στο Twitter.

«Όγκνιεν, καλώς όρισες σπίτι σου! // Welcome back, Oggi! Brate, dobrodosao kuci!», έγραψαν οι «κιτρινόμαυροι ».

Η ΠΑΕ ανέβασε βίντεο στα Social Media με τον Βόσνιο να περνάει τα τεστ, ενώ δηλώνει πανέτοιμος να αγωνιστεί άμεσα, ακόμα και την Πέμπτη εναντίον των συμπατριωτών του της Βελέζ.

Στο μεταξύ, δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser της Ισπανίας έκανε ο Σέρχιο Αραούχο, που αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ένωση.

«Τώρα είμαι στην ΑΕΚ και πρόκειται να τα… σπάσω. Θα προσπαθήσω να έχω μια καλή σεζόν και να εμφανιστώ στο ίδιο επίπεδο που ήμουν και στη Λας Πάλμας. Δεν ξέρω γιατί στην Αθήνα μου δίνουν τόση αγάπη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Εδώ θα τα… ξανασπάσω» είπε.

Για τη μεταγραφή του σχολίασε: «Η πώλησή μου έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο σύλλογος με ενημέρωσε για τη μεταγραφή και δεν είχα άλλη επιλογή από το να αποδεχτώ την πρόταση. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον σύλλογο».

* Συλλυπητήρια για το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της στα Social Media:

«Mία γνήσια φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού σίγησε για πάντα! Ο Τόλης Βοσκόπουλος, γόνος προσφύγων και μεγαλωμένος στην Κοκκινιά, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον αποχαιρετά με θλίψη και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Τα τραγούδια του και οι μοναδικές του ερμηνείες θα μας συντροφεύουν για πάντα! Καλό ταξίδι!».