Παγιδευμένοι – Στον σκοτεινό σκηνικό της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου, ο Δημήτρης βρίσκεται σε αγώνα με τον χρόνο, αναζητώντας την αδελφή του, Δάφνη. Καινούργια στοιχεία προκύπτουν, ενώ οι ύποπτοι που εμπλέκονται στην απαγωγή της νεαρής φαίνεται να φέρνουν τον Δημήτρη πιο κοντά στην επίλυση του μυστηρίου.

Παγιδευμένοι – Ο Σταύρος πνιγμένος στις ενοχές, ζητά εκδίκηση

Ταυτόχρονα, η κατάσταση του Σπύρου επιδεινώνεται όταν λαμβάνει τα δυσάρεστα νέα της απαγωγής από τον Θοδωρή, προκαλώντας του ανακοπή. Ο γιος του τρέχει να ζητήσει βοήθεια από τους γιατρούς. Παράλληλα, ο Σταύρος, πληγωμένος από τον χαμό του συνεργάτη του, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να αποδώσει δικαιοσύνη. «Ποιος σου έδωσε τις πληροφορίες για το καζίνο;», ρωτάει την Άννα με αποφασιστικότητα. Εκείνη αποκρίνεται με δισταγμό: «Ο Γεράσιμος». Καθώς ο χρόνος περνά, η ισορροπία γέρνει προς όφελος των δολοφόνων και η ζωή της Δάφνης κρέμεται από μια κλωστή.

Ωστόσο, με τη βοήθεια της Άννας και του Ανδρέα, ο Δημήτρης εντοπίζει τη Δάφνη στο ψυγείο μιας ψαροταβέρνας. Παγωμένη αλλά ζωντανή, τη μεταφέρουν επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου επανασυνδέεται με τον πατέρα της, που επίσης έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Η περιπέτεια της Δάφνης έχει αίσιο τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ