Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τον Σκωτσέζο Ρόμπερτ Μέιντεν ως διαιτητή στο ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (14/2), στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

O 42χρονος Βρετανός είναι διεθνής από το 2010, ενώ έχει ξανασφυρίξει παιχνίδι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον εντός έδρας αγώνα με την Μπασάκσεχιρ τον Αύγουστο του 2019, για το γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη φετινή σεζόν βρέθηκε και στην Τούμπα για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ομόνοια φέτος, στο Γιουρόπα Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ και Γκριμ Στιούαρτ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κουτσιαύτης (Άρτας).

Στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες, με βοηθό τον Νικολακάκη (Λασιθίου), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

Από εκεί και ύστερα, τις υπόλοιπες συναντήσεις της αγωνιστικής θα διευθύνουν οι:

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία ο Καραντώνης (Ημαθίας), Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), Άρης-Παναιτωλικός ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), ΑΕΛ-ΑΕΚ ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), ΟΦΗ-Βόλος ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).