Μετά την Μπαρτσελόνα και τα προβλήματα με το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, που τελειώνει το καλοκαίρι και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, κάτι ανάλογο συμβαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο αστέρας της πρωταθλήτριας Γαλλίας, σκόρερ ενός εντυπωσιακού χατ-τρικ προχθές στο «Καμπ Νου» εναντίον των «μπλαουγκράνα», φέρεται διατεθειμένος να μην ανανεώσει το συμβόλαιό και η Παρί αποφάσισε να ορίσει στα 200 εκατ. ευρώ τον «πήχη» για όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Parisien» αναφέρει πως ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν σε δίλημμα για το αν θα ανανεώσει με τον γαλλικό σύλλογο ή ζητήσει μεταγραφή το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, τελικώς αποφάσισε να παραμείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα χωρίς να ανανεώσει το συμβόλαιό του, παρά την πίεση της διοίκησης.

Ο Μπαπέ έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του από την 1η Ιανουαρίου 2022, αν δεν αποχωρήσει το καλοκαίρι ή τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2022.

Προκειμένου λοιπόν το πιο ακριβό περουσιακό στοιχείο του συλλόγου να φύγει χωρίς όφελος, ενώ είχαν δαπανηθεί 180 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθεί από τη Μονακό το 2017, αποφασίστηκε από κοινού να οριστεί ένα ποσό για κάθε ενδιαφερόμενο, το οποίο «έκλεισε» στα 200 εκατομμύρια ευρώ.