Ο Παράδεισος των Κυριών: Η σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη διαμορφώνεται από το καλό στο καλύτερο, και με τον απόφασή τους να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, λίγο πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το πολυαγαπημένο τους παιδί. Τα πάντα να πηγαίνουν όπως θέλουν, αλλά με τη γέννηση του μωρού, προκύπτουν σημαντικές δυσκολίες α την Γεωργία! Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Πόλεμος για το παιδί της Γεωργίας και του Άγη

Οι δυσκολίες αυτές οφείλονται στον Άγη, ο οποίος αντιδρά με έντονο θυμό στην απόφαση της Γεωργίας να παντρευτεί τον Πάρη. Ο Άγης, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, είναι γεμάτος οργή και απαιτεί το δικαίωμα να συμμετέχει στην φροντίδα του παιδιού.

Ωστόσο, αυτή η αίτηση συναντά αντίση τόσο από την ίδια την Γεωργία όσο και από τον Πάρη. Και οι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με δυνατό τρόπο το δικαίωμά τους να παραμείνει το παιδί μαζί τους. Σε αυτήν την προσπάθειά τους, βρίσκουν απρόσμενη υποστήριξη από την Αμαλία και την Πολυξένη.

Στο επεισόδιο, είδαμε τον αστυνόμο να βγαίνει από τις στάχτες του «Παραδείσου» ανακοινώνοντας τον θάνατο του Αποστόλη Βασιλείου. Παρόλα αυτά, η πραγματικότητα κρύβει ένα μυστικό: ο Αποστόλης είναι ζωντανός και βάζει στόχο την εκδίκηση.

Ο ίδιος ο Αποστόλης βρισκόταν στον «Παράδεισο» την ίδια στιγμή, παρέα με τον Δούβλη, ά τη διάρκεια της εκς της . Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εντολή για αυτή την πυρκαγιά δόθηκε από την Βικτώρια, η οποία είναι φυλακή.

Καθώς ο Δούβλης αφήνει την τελευταία του πνοή, ο Αποστόλης καταστρώνει το σατανικό του σχέδιο. Προσεκτικά, τοποθετεί τα προσωπικά του αντικείμενα στην τσέπη του Δούβλη.

Ο Αποστόλης υποδεικνύει για ακόμα μία φορά την δολιότητα του, προσπαθώντας να διατηρήσει την αόρατη παρουσία του και να δρα υπό υπόγεια, με σκοπό να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του.