Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές, αφού ο Χριστόφορος ακούει αλήθειες που τον διαλύουν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος γίνεται μάρτυρας εγκλήματος

Ο Σίμος, θυμωμένος και τυφλωμένος από την οργή, εισβάλλει στη φυλακή για να ανταποδώσει τις πράξεις της μάνας του, της Βικτώριας, που τον πρόδωσε. Με το όπλο του σκοτώνει δύο φρουρούς πριν να φτάσει στο κελί της. Εκεί, βρίσκεται αντιμέτωπος με την ίδια και με τον Χριστόφορο, ο οποίος μαθαίνει την αλήθεια για την προδοσία της και την απάντηση της στην αστυνομία. Μετά από έντονη αντιπαράθεση, ο Σίμος πυροβολεί τη Βικτώρια, σοκάροντας τον Χριστόφορο. Η είδηση για τη δολοφονία κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα, ενώ η Δωροθέα στέκεται στο πλευρό του Σίμου μετά την τραγική αυτή απώλεια.

Στο μεταξύ, ο Σίμος, αναγκασμένος από την οργή και την απώλεια, αυτοκτονεί στο κελί του, αφήνοντας πίσω τον πόνο και την αγανάκτηση του παρελθόντος του. Η Μιράντα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, βρίσκει πλέον στην Αμαλία τη συντροφιά που της έλειπε, ενώ ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά. Τελικά, η Αμαλία γεννά το παιδί της καρπό του έρωτα της με τον Ντίνο, φέρνοντας έναν νέο κύκλο ζωής στην οικογένεια.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ