Ο Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος απασίζει να επιστρέψει την Λιζέτα στην Ελλάδα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Μεγάλη αναστάτωση..

Η υπόθεση του τραυματισμού της παίρνει άλλη τροπή και γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη έπειτα από το τηλεφώνημα του Άγη, ο οποίος προκαλεί έντονη ανησυχία. τον Άγη. Η Ζηνοβία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να προσπαθήσει να αλλάξει τη ζωή της.

Η Αμαλία, αντιλαμβανόμενη ότι οι πράξεις της Στέλλας προκαλέσει προβλήματα όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για τους ανθρώπους γύρω της, αναγκάζεται να την αντιμετωπίσει.

Στο μπαρ «», η σκεψη του Χρήστου προκαλεί μεγάλη αναστάτωση, ενώ η Φρόσω, μετά την αποκάλυψη από την Πολυξένη για τον βιασμό της Αμαλίας από τον Πάρη, συνεχίζει να του συμπεριφέρεται άσχημα. Η συμπεριφορά της, ωσ, ξεπερνά κάθε όριο, το οποίο σε δύσκολη θέση την ίδια.

Ο Φώτης και η Μάγια αποφασίζουν να το αστυνομικό τμήμα, και η κατάθεση εκείνης είναι αρκετή για να ενοχοποιήσει τον Χρήστο. Παράλληλα, ο Ντίνος μοιράζεται με τον Βύρωνα το σχέδιο του για την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας στην Αμερική.

Παρά τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις πολλών, ο Πάρης και η Γεωργία συναντιούνται ξανά. Εν τέλει, ο Σίμος πείθει την Αμαλία να πάνε μια βραδινή βόλτα, και κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Ο Άγης, από την πλευρά του, επικοινωνεί με την οικογένεια του και αποκαλύπτει τα μυστικά του μόνο στην Αμαλία…