Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Στέλλα και η Ματούλα ζουν συνεχώς υπό τον φόβο του Χρήστου, χωρίς να ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν καταφτάνει η Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί χτυπούν την πόρτα του, η Στέλλα προσποιείται από μέσα πως όλα είναι καλά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Ματούλα γίνεται φόνισσα

Μετά την αποχώρηση των Αρχών, η Ματούλα εκφράζει την αντίθεσή της στον τρόπο που η κόρη της χειρίστηκε την κατάσταση. Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, η Στέλλα αρνείται να ζητήσουν βοήθεια και βρίσκει το πιστόλι του Χρήστου σε ένα συρτάρι, αποφασισμένη να τον σκοτώσει για να γλιτώσουν οριστικά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε. Μητέρα και κόρη, απελπισμένες, γράφουν ένα γράμμα με σκοπό να το δώσουν στη Μιράντα όταν πάει να τις δει. Προσέχουν να μην αντιληφθεί τίποτα ο Χρήστος, που τις απειλεί συνεχώς.

Όταν η Αμαλία επισκέπτεται το σπίτι, η Στέλλα προσπαθεί να της δώσει το γράμμα, όμως ο Χρήστος τις αντιλαμβάνεται και εξοργισμένος, εμποδίζει τη Στέλλα με διακριτικό τρόπο ώστε να μην καταλάβει τίποτα η Αμαλία. Μετά την αναχώρηση της Αμαλίας, ο Χρήστος, εκνευρισμένος, χτυπά τη Στέλλα με μανία. Η Ματούλα δεν αντέχει να βλέπει την κόρη της σε αυτή τη δεινή θέση και, όταν αντιλαμβάνεται ότι το όπλο του Χρήστου είναι πάνω στο τραπέζι, το αρπάζει γρήγορα. Σημαδεύει τον Χρήστο και, μέσα σε δευτερόλεπτα, πατά τη σκανδάλη.

Ο Χρήστος πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα, ενώ η Ματούλα πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε άνθρωπο. Η Στέλλα σπεύδει στο πλευρό της, την ευχαριστεί και της υπόσχεται ότι θα βρει έναν τρόπο για να γλιτώσουν.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ