Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Χριστόφορος βγαίνει νικητής από την από δολοφονίας της Βικτώριας εναντίον του. Οι γιατροί παρουσιάζονται καθησυχαστικοί για την πορεία της κατάστασής του, κάτι που δίνει χαρά και ελπίδα στην Αμαλία, την Πολυξένη και τη Μιράντα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Χριστόφορος ξεγελάει τον θάνατο

Η Ματούλα, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του Χρήστου να χειροτερεύει, παρακαλεί τη Στέλλα να την ακούσει και να φύγουν κρυφά από το σπίτι. Ο Ντίνος αποφασίζει να αφοσιωθεί στη δουλειά και να προσπαθήσει να σταματήσει να σκέφτεται την Αμαλία, όμως ο Σίμος συνεχίζει να προσπαθεί να τον βλάψει με δόλια μέσα. Παράλληλα, ο Πασχάλης, που αποζητά την τύχη του στα λαχεία, βλέπει τους αριθμούς στην εφημερίδα και συνειδητοποιεί ότι έχει κερδίσει τον πρώτο λαχνό.

Δεν μπορεί να πιστέψει πόσο καλά του φέρθηκε η τύχη. Νιώθει τρισευτυχισμένος, αφού πολλά από τα προβλήματά του θα λυθούν. Το πρώτο όμως που κάνει είναι να αγοράσει μια πολυκατοικία, ώστε να έχουν τα αδέλφια του, η μητέρα του και ο ίδιος το δικό τους διαμέρισμα! Να ζουν όλοι μαζί! Όμως, όχι. Η μητέρα του του το χαλάει. Η Σύρμο αρνείται να εγκαταλείψει το σπιτάκι της και τη βολή της. Δεν σκοπεύει να αφήσει τις συνήθειες της και τους γείτονές της για να κλειστεί σε ένα διαμέρισμα.

Έχει μάθει διαφορετικά και δηλώνει στο γιο της ότι δεν θα τους ακολουθήσει, δημιουργώντας αντιπαράθεση ανάμεσα στα παιδιά της, αλλά και μια νέα κρίση στη σχέση της με τον Θωμά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ