Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σωτήρης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στη δουλειά του, αλλά το πρόβλημα που τον επηρεάζει ψυχολογικά είναι η απόφαση της Όλγας να χωρίσουν, ειδικά όταν τη βλέπει τόσο αποφασισμένη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Πάρης – Γεωργία το σκάνε

Παράλληλα, ο Χριστόφορος εκπλήσσεται όταν, σε μια κουβέντα με την Αμαλία, καταλαβαίνει ότι η κόρη του είναι πολύ θετική στο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, ακόμα κι αν η γυναίκα που θα επιλέξει θα είναι η Μιράντα! Ο ίδιος δεν γνωρίζει, φυσικά, για την ερωτική βραδιά της Αμαλίας με τον Ντίνο, απλώς υποψιάζεται ότι η κόρη του παραμένει βαθιά μέσα της ερωτευμένη με τον πρώην της. Η Γεωργία, από την άλλη, δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει την παραμικρή υποχώρηση αυτή τη φορά, σε σχέση με την ανατροφή του παιδιού της, και επιθυμεί να το σκάσει τελικά με τον Πάρη, όπως είχαν συμφωνήσει.

Οι προσπάθειες των γονιών της να τη μεταπείσουν, όσον αφορά την απόφαση που έχει πάρει για το παιδί, δεν φαίνεται να την επηρεάζουν. Το τηλεφώνημα του Χριστόφορου στην Πιπίτσα φέρνει μεγάλη αναστάτωση και στα δύο στρατόπεδα. Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες της απόφασης της Όλγας για τον Σωτήρη και την οικογένειά του; Θα καταφέρει η Αμαλία να ξεπεράσει τα εμπόδια στη σχέση της με τον Ντίνο;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ