Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 138

Ο Δονάτος, νομίζοντας ότι η Μιράντα έχει δεσμό με τον Χριστόφορο Μπουραντά, μετά τα ψεύδη που του αράδιασε ο Χρήστος, τη συναντά για να τη συνετίσει κι εκείνη νιώθει απογοήτευση από τη στάση του πατέρα της. Ο Πάρης και η Γεωργία προσαρμόζονται σιγά σιγά στην καινούργια τους ζωή, όμως ο φόβος μην τους ανακαλύψουν, δεν τους αφήνει να την απολαύσουν. Ο Ντίνος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να δώσει άλλη μία ευκαιρία στο γάμο του με τη μητέρα του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 139

Ο Σίμος πληρώνει δύο κουκουλοφόρους για να βάλουν φωτιά στο κατάστημα «Ολύμπια», λίγο πριν φύγει με την Αμαλία για το εξωτερικό, καθώς θέλει να καταστρέψει οικονομικά τον Ντίνο, ειδικά μετά τη φωτογραφία που είδε. Ο Γιωργαρής είναι ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τη φωτιά, αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία. Ο εμπρησμός στο «Ολύμπια» φέρνει τεράστια ταραχή σε όλους, εκτός από τον Σίμο, τον υπαίτιο. Ωστόσο, η Δάφνη είχε δει τον Σίμο να μιλά με τους κουκουλοφόρους και στη συνέχεια να βγαίνουν από το μαγαζί, ενώ ξεσπούσε η φωτιά κι ο Μεμάς την παροτρύνει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Ο Ντίνος καταστρέφεται οικονομικά για άλλη μια φορά και οργισμένος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 140

Ο Χρήστος περιποιείται τη Στέλλα όσο περισσότερο μπορεί. Είναι η τέλεια συνεργός για εκείνον στις βρομοδουλειές του, τώρα που έχει μείνει μόνος. Η αποκάλυψη της Ματούλας ότι η Στέλλα είναι φόνισσα, κάθε άλλο παρά τον ανησυχεί. Η Ματούλα απορεί με τη συμπεριφορά του, καθώς δεν φαντάζεται τον ποιόν του Χρήστου.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 141

Στην αστυνομία του προτείνουν στον Ντίνο να κάνει μήνυση στον Σίμο, ώστε να μπορέσουν να αναλάβουν τη δια-λεύκανση της υπόθεσης, κάτι που κάνει. Ο Σίμος βρίσκει την αντίδρασή του περίεργη κι αυτό του δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό, που θα τον οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει πολύ και την Αμαλία, η οποία έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τον Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 142

Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να πείσει τον Ρένο πως ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει ο ίδιος τη θανατική ποινή είναι να «δώσει» στην αστυνομία τον Σίμο. Ο Ρένος, έντρομος, υποδεικνύει στην αστυνομία που είναι κρυμμένο το όπλο των φόνων στο σπίτι του. Ο εντοπισμός του και η ανάλυση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων. που ανήκουν στη Βικτώρια, σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλλήψη και την καταδίκη της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 143, 144, 145, 146, 147

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ