Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 119 – Μετά τη συζήτηση με τη μητέρα του, ο Ντίνος αποφασίζει να προσπαθήσει ξανά να επαναφέρει τη σχέση του με τη Μιράντα. Η μητέρα του τον πείθει λέγοντάς του: “Ντίνο μου, μην αφήνεις τον καιρό να περνάει. Πρέπει να κάνεις άλλη μια προσπάθεια. Να της μιλήσεις για τα αισθήματά σου. Πιστεύω ότι και η Μιράντα σ’ αγαπάει και στο τέλος θα υποχωρήσει”.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 119 – Ντίνος – Μιράντα σε ρήξη

Η ζήλια της Σύρμως για τη Νίτσα δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί και όλοι το παρατηρούν, ξεκινώντας τα πειράγματα. Ένα υπονοούμενο για τη σχέση του Ρένου με τον Στέφανο τον προκαλεί άσχημα, όμως η έλλειψη αυτοσυγκράτησης του τον κοστίζει ακριβά. Η συνάντηση της Μιράντας με τον Ντίνο τη φέρνει σε δύσκολη θέση, ενώ η απροσδόκητη πρόσληψη στον Παράδεισοι γεμίζει με ενθουσιασμό τον νέο συνεργάτη.

Πώς θα αντιμετωπίσει ο Ντίνος τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στην προσπάθειά του να επαναφέρει τη σχέση με τη Μιράντα; Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον Ρένο μετά την έλλειψη αυτοσυγκράτησης του; Πώς θα αντιδράσει η Σύρμω στα πειράγματα που δέχεται για τη ζήλια της;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ