Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 109 – Ο Σίμος προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Χριστόφορο, βλέποντάς τον καταρρακωμένο από τα τελευταία γεγονότα. Αναλογίζεται πως θα ήταν ιδανικό να θυμηθεί τον γιο του όπως ήταν παιδί, και όχι όπως κλήθηκε να τον αναγνωρίσει από την αστυνομία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 109 – Ο Σίμος καίει την Βικτώρια

Έτσι, προσφέρει στον Χριστόφορο την μπομπίνα της Βικτώριας, προκειμένου να ανακουφίσει τον πόνο του με εικόνες από την παιδική ηλικία του Άγη. Ο Μπουραντάς, με την έκπληξη του να βλέπει τη Λιζέτα να πυροβολεί τον Άγη, χάνει την γη κάτω απο τα πόδια του. Παρόλα αυτά, αποφασίζει να παραδώσει το υλικό στις αρχές. Ούτε ο ίδιος ούτε ο Σίμος πείθονται από το θέαμα, αναζητώντας σύντομα την εμπλοκή της Βικτώριας, η οποία βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Αντίστοιχα, ο Ντίνος αρνείται να πιστέψει ότι η Λιζέτα θα φτάσει στο άκρο να δολοφονήσει. Μετά την αποκάλυψή της, η Ηλέκτρα, με δάκρυα στα μάτια, ζητά συγγνώμη από τον Βύρωνα. Ωστόσο, εκείνος απαιτεί την υπογραφή της σε ένα διαζύγιο, υποστηρίζοντας ότι μόνον έτσι θα αποδείξει την ειλικρίνειά της. Παράλληλα, ο Βύρωνας προσπαθεί να ξανακερδίσει την καρδιά της Ζαχαρούλας, ενώ η Σύρμω ανησυχεί για τη σχέση του Θωμά με τη Νίτσα, πρώην συμπολίτισσα της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ