Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο τέλος της σειράς του ALPHA, θα δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Η Αμαλία και ο Ντίνος αποφασίζουν να φύγουν μαζί για πάντα στη Βαρκελώνη. Αποφασίζουν να φύγουν στην Ισπανία, με τον Ντίνο να κλείνει εισιτήρια για τη Βαρκελώνη στις 12 Ιουνίου.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τέλος της Μιράντας

Ωστόσο, η Αμαλία αποκαλύπτει στη Μιράντα μόνο τη μισή αλήθεια, αλλά η Μιράντα καταλαβαίνει τελικά τα πάντα. Η Γεωργία ανακοινώνει στον Πάρη την εγκυμοσύνη της, επιδιώκοντας να ζήσουν σαν οικογένεια. Ο ρόλος της Μιράντας αποδεικνύεται καθοριστικός και για τη σχέση της Γεωργίας και του Πάρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μιράντα πείθει τον Χριστόφορο να μην τους ενοχλήσει ξανά, επιτρέποντάς τους να ζήσουν ήρεμα με την οικογένειά τους, καθώς η Γεωργία μένει έγκυος.

Η Μιράντα, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να εμποδίσει τον έρωτα του Ντίνου και της Αμαλίας, μένει μόνη της στον “Παράδεισο”. Ζει στο σπίτι του Χριστόφορου, με τον οποίο έρχονται πιο κοντά. Μαζί καταφέρνουν να φροντίσουν και τη Ματούλα, ενώ η Στέλλα θα εισαχθεί σε ψυχιατρείο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ