Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία και ο Ντίνος δυσκολεύονται να κρύψουν τον έρωτά τους, ιδίως μετά την απόφαση του Ντίνου να φύγει μαζί της κρυφά. Οι σχέσεις τους διαμορφώνονται αλλιώς, και η Αμαλία, προτείνοντας στη Μιράντα να μην αφήσει τη δουλειά της στον “Παράδεισο”, με βάση την αλλαγή των δεδομένων.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών

Ο Ντίνος εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα ότι σκοπεύει να πουλήσει το κτίριο του “Παράδεισου”, διατηρώντας όμως την επιχείρηση, προκειμένου να εξαφανιστεί με την Αμαλία. Αποφασίζουν να φύγουν στην Ισπανία, με τον Ντίνο να κλείνει εισιτήρια για τη Βαρκελώνη στις 12 Ιουνίου. Η Αμαλία ενημερώνει την Πολυξένη, ενώ η Μιράντα κατανοεί την κατάσταση χωρίς να αντιδράσει. Αντιλαμβανόμενη ότι δεν μπορεί να εμποδίσει τον έρωτα του Ντίνου, μένει μόνη στον “Παράδεισο”, ζώντας με τον Χριστόφορο. Αποφασίζουν να πάρουν τη Ματούλα, ενώ η Στέλλα επιστρέφει στο ψυχιατρείο.

Η Γεωργία ανακοινώνει στον Πάρη την εγκυμοσύνη της, επιδιώκοντας να ζήσουν σαν οικογένεια. Η Μιράντα και ο Αποστόλης προσπαθούν να πείσουν τον Χριστόφορο να μην κυνηγάει το ζευγάρι. Ο Μάρκος αντιμετωπίζει δυσκολίες με τη σχέση του γιου του, μέχρι που η Πιπίτσα τον πείθει να το αποδεχτεί. Παράλληλα, η Ολγα αντιμετωπίζει κρίση με τον Σωτήρη λόγω του Λεβί, αλλά τα καθαρίζει με εξηγήσεις. Ο Αποστόλης κερδίζει την εκτίμηση της Μάγιας με τις φροντίδες του. Της ζητά να γίνει γυναίκα του, ενώ οι σχέσεις τους εξελίσσονται σε ένα όμορφο σπίτι.

Ο Μάρκος μετανιώνει για το χωρισμό του με την Πιπίτσα και της ζητάει να επιστρέψει. Κάνουν μια νέα αρχή, όπως και η Ειρήνη με τον πατέρα του Ντίνου, ο οποίος την δέχεται πίσω στην Θεσσαλονίκη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ