Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση καθώς φτάνουμε στο τέλος της σειράς. Η καρδιά της χτυπάει για τον Ντίνο, αλλά ο Σίμος είναι ο σύζυγός της και μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη. Καθώς η σειρά προχωράει, όλα παίρνουν τη δική τους τροπή. Ο Σίμος προτείνει στην Αμαλία να φύγουν στο εξωτερικό για να ξεκινήσουν ξανά, να ζήσουν μακριά από όλους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τέλος της Αμαλίας

Η Αμαλία, παρόλο που εξακολουθεί να σκέφτεται τον Ντίνο, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Σίμο. Η καρδιά της διχάζεται. Τα συναισθήματά της είναι σε αναστάτωση. Καθώς συναντιούνται ξανά, οι επαφές τους είναι επικίνδυνες, καθώς η Μιράντα τους παρακολουθεί. Η αβεβαιότητα κυριαρχεί και οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν. Όλα δείχνουν πως ο Σίμος θα υποχωρήσει τελικά. Θα αφήσει την Αμαλία να επιλέξει τον Ντίνο, αφού αναγνωρίζει την αληθινή της ευτυχία μακριά από εκείνον. Το μέλλον τους είναι αβέβαιο, αλλά η Αμαλία φαίνεται πως έχει καταλήξει.

Με το χέρι του Ντίνο στο δικό της, φαίνεται πως το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής της ξεκινά. Έτσι, καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε της σειράς, η Αμαλία ίσως βρει τον αληθινό έρωτα δίπλα στον Ντίνο. Η ευτυχία τους μπορεί να διαρκέσει, αλλά μένει να δούμε αν θα αντέξει μέχρι το τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ