Ο Ολυμπιακός το παλεύει για Ονιεκούρου και αισιοδοξεί για Πικέρες

Την ενίσχυση με δύο πρωταρχικούς του στόχους -σε άκρα της άμυνας και της επίθεσης- συνεχίζει να παλεύει ο Ολυμπιακός, με τα δεδομένα να δημιουργούν αισιοδοξία.

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου για τον Ολυμπιακό. Ο εξτρέμ που ανήκει στη Μονακό και αγωνίζεται ως δανεικός στη Γαλατασαράι, είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και στις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω των Τούρκων.

Τα νέα δεδομένα θέλουν τη Γαλατασαράι να αδυνατεί να καλύψει τις απαιτήσεις που έχει η Μονακό -η οποία θέλει να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη- αφού οι Τούρκοι λογικά λένε αντίο στο Champions League μετά τη συντριβή από την Αϊντχόφεν με 5-1 στο πρώτο ματς στην Ολλανδία για τον 2ο προκριματικό γύρο, οπότε τα οικονομικά τους δεν είναι όπως τα… φαντάζονταν, ενώ δεν υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» στην αγορά.

Όσον αφορά τον Χοακίν Πικέρες, που θέλουν οι Πειραιώτες για το αριστερό άκρο της άμυνας, φέρεται πως είναι στην πόρτα της εξόδου από την Πενιαρόλ. Ο Ιγνάσιο Ρούλιο, πρόεδρος της ομάδας από την Ουρουγουάη, μιλώντας στο Sport890 δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή η άλλη αλλαγή που θα έχουμε είναι πως ο Πικέρες αποχωρεί από την ομάδα και θα δούμε τις επόμενες ημέρες το πως θα λυθεί το θέμα του και που θα κλείσει».