Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του υ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η αγάπη του Μαθιού για τη Βασιλική είναι αδιαμφισβήτητη κι εκείνος έχει απο ότι θα τα πάντα για να την βλέπει ευτυχισμένη ευτυχία της. Στα επόμενα επεισόδια, προκειμένου να σώσει την Βασιλική από τη φυλακή θα συλληφθεί ο ίδιος για φόνο.

Η Βασιλική ορκίζεται να εκδικηθεί για τον του Νικηφόρου και συνεργάζεται με την Καλλιόπη για να σκοτώσουν τον Λάζαρο. Μάλιστα, η Βασιλική γίνεται η αιτία που ο θα βι τραγικό θάνατο, αφού θα τον εντοπίσει πριν τη σύλληψη του από την αστυνομία ή τη φυγάδευση του από τον Αντρέα.

Από αυτή τη στιγμή και , η ζωή τους αλλάζει ριζικά. Η Βασιλική και η Καλλιόπη απομακρύνονται για να αποφύγουν τη σύλληψη από την αστυνομία, αλλά η πρώτη έχει τύψεις για τον θάνατο του Λάζαρου, ακόμη κι αν αυτός ήταν ο δολοφόνος του γιου της. Σκέφτεται να παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να την σταματήσουν.

Τα νέα για τον θάνατο του Λάζαρου ταξιδεύουν γρήγορα στην Άνω Ποριά, αναστατώνοντας όλο το χωριό. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος είναι ο δολοφόνος. Ο Αντώνης ξεκινάει τις έρευνες, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να τη Βασιλική ψύχραιμη, αν και δεν γνωρίζει πως ο ίδιος βρίσκεται στο κεντρο των ύποπτων για τη δολοφονία του Λάζαρου.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Μαθιός θα μπορούσε να είναι ο ένοχος, επιδιώκοντας εκδίκηση για τον χαμό του Νικηφόρου. Η Βασιλική, ωστόσο, βλέποντας τον Μαθιό στο κάδρο των υπόπτων, σκέφτεται να παραδοθεί και να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις της, δημιουργώντας μια τεταμένη κατάσταση.

Ο Αντώνης ψάχνει απεγνωσμένα ένα στοιχείο που θα τον οδηγήσει στον ένοχο, καθώς ξέρει ότι αυτός βρίσκεται μεταξύ των Σταματάκηδων. Όταν ζητά από αποτυπώματα, ο Μαθιός αποφασίζει να θυσιαστεί για να προστατεύσει τη γυναίκα του.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία και να ομολογήσει την ευθύνη του για τον θάνατο του Λάζαρου. Συλλαμβάνεται αμέσως και η είδηση εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο το χωριό. Ο Μαθιός οδηγείται στη φυλακή, όπου θα παραμείνει για αρκετό διάστημα.

Η Βασιλική και η Καλλιόπη παραμένουν στο πλευρό του και προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η σωτηρία του Μαθιού θα έρθει από έναν απροσδόκητο πρόσωπο.