Σασμός: Ο Μαθιός μαθαίνει τον πραγματικό που ο Αντρέας τους μισεί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Μαθιός αρνείται να υποχωρήσει και επιμένει, μέχρι που επιτέλους ανα το κίνητρο από τη σκληρή επιθυμία του Αντρέα για εκδίκηση κατά της οικογένειάς του. Και αυτό που αποκαλύπαι δεν είναι άλλο από την αλήθεια πως η μητέρα του Αντρέα, η Μαρία, είχε ερωτική σχέση με τον Ρούσσο Σταματάκη, αλλά τελικά η οικογένεια της την προξένεψε με έναν Βρουλάκη.

Μετά τον γάμο τους, η Μαρία συνέχισε να κυνηγάει τον Ρούσσο, ο οποίος την λυπόταν και αποφάσισε να βρει μια γυναίκα από τα Ανώγεια για να κόψουν κάθε επαφή.

Ωστόσο, όταν η Μαρία ενημερώθηκε για την απόφαση του, χωρίς να σκεφτεί λύπη τα παιδιά της, τον 7χρονο τότε Αντρέα και τον , που κρατούσε στην αγκαλιά της, πήγε κτήματα των , πήρε δηλητήριο και εκεί την τελευταία της πνοή. Ο Μαθιός, όταν μάθει όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, βαθύτατα και αποφασίζει να το μίσος του Αντρέα διαφορετικά.