Παρά το γεγονός ότι ο Μάρκος ι η Αλεξάνδρα, στην αγαπημένη σειρά «Έρωτας Φυγάς» κατάφεραν αποκτήσουν τη ζωή που πάντα επιθυμούσαν μαζί, έρχονται δύσκολες στιγμές α την σχέση τους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο Αρχοντικό

Τα προβλήματα φαίνεται πως συνεχίζονται στην ημερινότητά τους παρόλο που έχουν ξεπεράσει τις επικριτικές αντιδράσεις του κόσ στο Κιάρι. Ένα καινούργιο θέμα που ακόμη επηρεάζει την σχέση τους είναι η κληρονομιά που αφήνει η Μαργέτα στην Αλεξάνδρα.

Ο Μάρκος πιστεύει ότι αυτό έγινε επίτηδες για να δέσει την Αλεξάνδρα μόνιμα στο Κιάρι, την ώρα που εκείνη σκοπεύει να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών της Μαργέτας, εκδηλώνοντας σκέψεις για να μείνει εκεί, που θέλουν και οι εργαζόμενοι στο Κιάρι, και ειδικά η με την Ρηνιώ που έχουν συνδεθεί συναισθηματικά μαζί της.

Ο ζήλος της Αλεξάνδρας για το Κιάρι, προκαλεί δυσαρέσκεια στον Μάρκο, όμως προσπαθεί να μην δείξει την ενόχληση του. Στα επόμενα της σειράς, όπως θα δούμε, η Αλεξάνδρα θα ξαναγυρίσει στο σπίτι του Ιάσονα γιατί η Μυρσίνη αρρωσταίνει και την χρειάζεται, κάτι που τον Μάρκο να φοβάται μια ακόμα παγίδα από τον Δεμερτζή.

Επιστρέφοντας στο Αρχοντικό, η Αλεξάνδρα βλέπει τον Ιάσονα να είναι ευγενικός, ήρεμος και να την περιποιείται, κάτι που την εκπλήσσει και την κάνει να διστάζει όταν φτάνει η στιγμή να με την διαδικασία διαζυγίου.