Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να την βγάλει από τη μέση κι έτσι την κλειδώνει στην καλύβα και βάζει φωτιά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα αποφασισμένοι να σκοτώσουν τη Μαργέτα…

Η Μαργέτα ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος πλέον ξέρει πως ο Γιωργάκης είναι δικός του γιος και ότι εξακολουθεί να συναντά κρυφά την Αλεξάνδρα. Ωστόσο, κάνει την ανατροπή, δίνοντας τους μάλιστα την ευχή της να φύγουν μακριά: «Θα σας βοηθήσω εγώ! Φύγετε μακριά και μην γυρίσετε ποτέ ξανά πίσω», τους συμβουλεύει.

Μόνο που ο Ιάσονας μαθαίνει τα σχέδια τους κι ενώ ο Μάρκος περιμένει την Αλεξάνδρα για να το σκάσουν, εμφανίζεται μπροστά της και την αναγκάζει να τον ακολουθήσει, μαζί με τα παιδιά, στο σπίτι που μένει η πρώην ερωμένη του πατέρα του.

Εκεί, φέρεται άσχημα στην Αλεξάνδρα, της φωνάζει διαρκώς και η πρώην σύντροφος του Δεμερτζή παίρνει θέση: «Δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές. Ηρέμησε και θα μιλήσουμε σαν άνθρωποι, αλλά μην ξεχάσεις ποτέ πως και ο πατέρας σου ήταν παντρεμένος με τη Μαργέτα, αλλά αγαπούσε εμένα. Νόμιζα έμοιαζες στον πατέρα σου, αλλά διαπιστώνω ότι αρχίζεις να μοιάζεις στη μάνα σου», του τονίζει και η Αλεξάνδρα την ευχαριστεί για την στήριξη και πέφτει στην αγκαλιά της.

«Όσο είμαι εδώ θα σε προστατεύσω», της υπόσχεται, την ώρα που ο Μάρκος βλέποντας να μην εμφανίζεται η Αλεξάνδρα στο ραντεβού τους, αντιλαμβάνεται πως έχει συμβεί κάτι και το μυαλό του τρέχει στην Μαργέτα.

Έτσι, λοιπόν, δε διστάζει να βγάλει όπλο και απειλώντας τη την μεταφέρει σε μια απόμερη καλύβα:
«Σε πίστεψα, αλλά εσύ μας πρόδωσες! Δεν καταλαβαίνω γιατί μισείς τόσο πολύ την Αλεξάνδρα. Τι θέλετε πια από εκείνη», της λέει, αλλά η Μαργέτα επιμένει ότι δεν είπε τίποτα στον γιο της για τα σχέδια τους ή σε κάποιον άλλον.

Όμως, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να την βγάλει από τη μέση κι έτσι την κλειδώνει στην καλύβα και βάζει φωτιά. Η Μαργέτα πανικοβάλλεται και ουρλιάζει κι εκείνος τελευταία στιγμή της σώζει τη ζωή λέγοντας της: «Δεν είμαι σαν εσάς εγώ».

Στη συνέχεια η Μαργέτα επιστρέφει στο σπίτι όπου εκεί καλείται να αντιμετωπίσει και την οργή της Αλεξάνδρας, η οποία απειλεί να την σκοτώσει με μαχαίρι. «Σε εμπιστεύτηκα, σε αποκάλεσα μαμά και εσύ με πρόδωσες ξανά και το είπες όλα στον Ιάσονα! Γιατί; Δεν χορτάσατε άλλο να με βασανίζετε; Φτάνει πια! Φτάνει! θα σε σκοτώσω», της ξεκαθαρίζει και της επιτίθεται με το μαχαίρι, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, εμφανίζεται η ερωμένη του Δεμερτζή και την σταματά.

«Σταμάτα, δεν το έκανε η Μαργέτα. Η Ελπίδα σε είδε στον δρόμο και το είπε στον Ιάσονα. Τους άκουσα να το συζητάνε», της εξηγεί και η Αλεξάνδρα γεμάτη τύψεις αγκαλιάζει την Μαργέτα και της ζητά συγγνώμη που δεν την πίστεψε.