Η απρόσμενη επιστροφή Σεβαστής προκαλεί αμφιβολίες στη Χρυσοστόμη, οι οποίες ενισχύονται από την ένταση μεταξύ της Μάρμω και του Ανδρέα. Παράλληλα, η Μάρμω και ο Κίτσος αθεωρούν την απόφασή τους να μιλήσουν στον Ανδρέα λόγω των πρόσφατων γεγονότων.

Η Μιρέλλα υποπτεύεται ότι ο Χρυσίνας κρύβει κάτι σχετικά με τον θάνατο του αδελφού της, μια κατάσταση τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Χρυσίνας επιλέγει να εξομολογηθεί στον Παπά το σημαντικό μυστικό που τον βαραίνει από το παρελθόν.

Ο Σολδάτος δηλώνει ότι δεν θα αντιπαρατεθεί με τον Γαλάτη και επιστρέφει το του σπιτιού στη Δέσποινα, αποχωρώντας με αξιοπρέπεια.

Ο Τέλης και ο Παντελής έχουν βρει έναν τρόπο επις με την εξόριστη Ματούλα και ψάχνουν τρόπο να την γυρίσουν πίσω. Ο Μανιάτης εντοπίζει τον Μαρκέζη και σχεδιάζει μια συνάντηση μαζί του α να του αποκαλύψει τη σκοτεινή εμπλοκή του Μαρμάρη.

Ο Κίτσος συμφωνεί να συναντηθεί με τον πατέρα του, ελπίζοντας να ακούσει τους πραγματικούς υς της αποχώρησής του όταν ήταν ακόμα νεαρός.

Η Χρυσοστόμη βρίσκεται κοντά στο να αποκαλύψει τη σχέση ανάμεσα στον Κίτσο και τη Μάρμω, ενώ ο διατηρεί την απόστασή του από τη σύζυγό του. Η άρνηση του Σολδάτου να στηρίξει τον Στάθη να καλύψει τα λογιστικά της ΦΙ-ΠΑΝ και η σύγκρισή του με τον πατέρα του, τον Παύλο Μονογιό, ωθούν τον Στάθη να επανεξετάσει το παρελθόν.

Στο Γραμματικό, ο Στέφανος αναζητά δυναμίτη να ανοίξει μόνος του τη στοά στα μεταλλεία, ενώ η Ουρανία, πιστεύοντας ότι ο Σπύρος βρίσκεται σε σχολείο στο εξωτερικό, αποφασίζει να του στείλει γράμμα. Τέλος, ο Γαλάτης αποφασίζει να προχωρήσει στη διαδικασία του διαζυγίου με τη Δέσποινα.