Ο Δημοσθέν οργανώνει ληστεία στο σπίτι του Ισίδωρου και βγάζει λαβράκι… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στα επόμενα επεισό της δραματικής ς «Η Γη ης Ελιάς», θα δούμε τον Δημοσθένη να ετοιμάζει ακόμα μια κομπίνα. Στόχος και πάλι είναι ο Βρεττάκος, ο οποίος είναι ένα από τα πλουσιότερα πρόσωπα της Μάνης.

Συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης σχεδιάζει μια διάρρηξη στη βίλα του Ισίδωρου, την ώρα που ο δήμαρχος διοργανώνει ένα επίσημο δείπνο για να γιορτάσει τον γάμο του με την Αμαλία. άνδρες του Δημοσθένη εισβάλλουν στο σπίτι και κλέβουν το χρηματοκιβώτιο. Ο Δημοσθένης νιώθει ικανοποίηση, πεπεισμένος ότι η λεία είναι τεράστια. Ωστόσο, κατά το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου αποκαλύπτεται ότι ο θησαυρός είναι μόνο 50.000 ευρώ. Ο Ισίδωρος είχε φροντίσει να μεταφέρει τα περισσότερα χρήματά του σε μια θυρίδα.

Έτσι, στο χρηματοκιβώτιο εντοπίζονται μόνο 50.000 ευρώ, μαζί με μερικά κοσμήματα και τη διαθήκη του Ισίδωρου. Διαβάζοντας τη διαθήκη, ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος έχει καταστήσει δικαιούχο του ενός ομμυρίου ευρώ μια άγνωστη .

Ο Δημοσθένης, που δεν έχει ξανά ακούσει το όνομα αυτής της γυναίκας, αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να βρει απαντήσεις. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ξεκινά μια έρευνα με σκοπό να μπορέσει να εκβιάσει τον Βρεττάκο. Ταυτόχρονα, όλη η Αρεόπολη σε αναστάτωση λόγω της ληστείας, ενώ ο αναλαμβάνει την έρευνα για το συμβάν.