Ο Αέρης συνερρίνεται στα χέρια της Αργυρώς και εκτάκτως πηγαίνει στο νοσοκομείο, που θα γεμίι αγωνία τα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός” στον ALPHA.

Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Σασμός» αναμένεται συγκλονιστική, καθώς η Αργυρώ επιστρέφει στην Άνω Ποριά και την υποδέχονται όλοι με χαρά, εκτός μια γυναίκα που αδυνατεί να προσπεράσει την συμπεριφορά της.

Το περιοδικό myTV αναφέι ότι το ζευγάρι πρόκειται να συμπληρώσει άλλη μία ταραχώδη σελίδα στη ζωή τους με την περίπλοκη κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Μετά τον χωρισμό τους, είχαν να ενωθούν πάλι και έτσι γύρισαν στην Κρήτη φυσικά με τον Πετράκη.

Ο Αστέρης μπαίνει ξανά στην ρουτίνα και την εργασία του, ωστόσο, ο συνδυασμός της καθημερινής κόπωσης, του καθημερινού άγχους και των ασυνήθιστων των τροφοδοτούν τα προβλήματα υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο Αστέρης μιλάει με την Αργυρώ και την πληροφορεί ότι δεν αισθάνεται καλά, λιποθυμάει στην αγκαλιά της. Ο Αστέρης πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, επίσης με την Καλλιόπη και τον Μαθιό, καθώς ενημερώθηκαν από την Αργυρώ για την κατάστασή του, θα επιβεβαιωθεί στα επόμενα επεισόδια του “Σασμού”.

Οι γιατροί τους ανακοινώνουν αργότερα πως η κατάσταση της υγείας του Αστέρη είναι κρίσιμη, καθώς διαγιγνώσκεται με νεφρική ανεπάρκεια.