Ο Στάθης φτάνει στο σπίτι ς Ιουλίας και γεμάτος αγωνία την ρωτάει τι έχει . «Δεν , έχω τρομάξει πάρα πολύ.. Κάτι πονάκια εδώ χαμηλά.. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά τώρα δυνάμωσαν», του εξηγεί κι εκείνος την βοηθάει ξαπλώσει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Πρέπει να ξαναφύγω γιατί έχω να κ πληρωμές. Θα σου φέρω εγώ μετά φατό, δεν θα σηκωθείς καθόλου!», της λέει και πριν φύγει της ει τα κλειδιά για να μην χρειαστεί να ξανά σηκωθεί από το κρεβάτι όταν επιστρέψει.

Την ί ώρα, ο Λυκούργος σαστισμένος ζητάει από τον Αποστόλη να πει τι ακριβώς είδε. «Ήταν σκοτεινά κι όπως περνούσα έξω από την ταβέρνα είδα τον ανιψιό σου τον Χρήστο να φιλιέται με την Αριάδνη», του εξηγεί, αλλά ο Λυκούργος αδυνατεί να πιστέψει τα όσα ακούει.

«Μα τώρα κυρ-Λυκούργο αν δεν ήμουν σίγουρος γι΄ αυτό που είδα, θα ερχόμουν εδώ να σας αναστατώσω;; Τη φιλούσε με στο στόμα!!», συνεχίζει ο Αποστόλης κι εκείνος τον ξορκίζει να μην μιλήσει για το θέμα σε κανέναν και κυρίως στην αδερφή του και τον Πότη. «Μείνετε ήσυχος κύριε Λυκούργο! Παιδιά είμαστε; Το είπα μόνο σε σας για να το χειριστείτε όπως νομίζετε.. Εγώ από ΄δω και πέρα το ξεχνάω!», του υπόσχεται.

Μόλις ο Αποστόλης φεύγει, ο Λυκούργος τηλεφωνεί στον Χρήστο και του ζητά να πάει αμέσως από εκεί, χωρίς να του πει τον λόγο που τον θέλει.