Σασμός: Ο ς φτάνει στην Κρήτη με σκοπούς που θα αποδειχθούν επιι, όπως θα δούμε στα νέα επεισό της σειράς «Σασμός». Έχει σκοπό να ηγορήσει τους Σταματάκηδες και, για να το πετύχει αυτό, δεν διστάζει να βάλει φωτιά στο σπίτι του Παύλου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο τρέας εξοργίζεται και αποφασίζει να εφαρμόσει ένα από τα σχέδιά του…

Καθώς παρακολουθεί την συμφιλίωση που έχει γίνει αν στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, ο Αντρέας εξοργίζεται και αποφασίζει να εφαρμόσει ένα από τα σχέδιά του, μπλέκοντας σε αυτό την οικογένεια της καπετάνισσας. τη διάρκεια της ανέγερσης του δικού του σπιτιού, προσωρινά στου Παύλου και σε κάποια φάση, πληρώνει κάποιον για να τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό εκεί, επιλέγοντας τη στιγμή που ο ίδιος θα βρίσκεται μέσα, προκειμένου να μην υπάρχουν υποψίες γύρω του.

Τη στιγμή που ακούγεται ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, η Αργυρώ και ο Αστέρης βρίσκονται κοντά στο σημείο και τρέχουν έντρομη προς το σπίτι του Παύλου. Καθώς φτάνουν, διαπιστώνουν ότι ο Αντρέας παλεύει με τις φλόγες, και χωρίς να διστάσει, ο Αστέρης εισβάλλει μέσα για να τον σώσει, αψηφώντας τον κίνδυνο για την δική του .

Ο Αντρέας καταφέρνει να ξεφύγει από τη φωτιά με ελάχιστα εγκαύματα πρώτου βαθμού. Ο Παύλος, ανήσυχος για την κατάστασή του, τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Την ημέρα, όταν παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Αντρέας λέει στον Παύλο ότι πίσω από την έκρηξη κρύβονται οι Σταματάκηδες, ενώ υποστηρίζει ότι ο Αστέρης τον έσωσε λόγω της παρουσίας της Αργυρώς. Ο Παύλος, όμως, αντιμετωπίζει με επιφυλάξεις τα όσα ισχυρίζεται ο Αντρέας και μάλιστα του λέει ότι όλοι έχουν ισχυρό άλλοθι.

Στη συνέχεια, ο Αντρέας συναντά τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο και επιβεβαιώνει ότι η έκρηξη δεν ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος ή επίθεσης αλλά μέρος του σχεδίου του. Τους προειδοποιεί να παρακολουθούν προσεκτικά τον Παύλο, καθώς προσπαθεί να προδώσει την οικογένειά τους, κάνοντας σασμό με τους Σταματάκηδες.