Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Γιατρός είναι η νέα σειρά του Alpha που παρά τα λίγα επεισόδιά της έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τη συγκλονιστική ιστορία του Ανδρέα.

Στη συνέχεια της σειράς θα παρακολουθήσουμε τον Ανδρέα να αντιλαμβάνεται πως η μνήμη του χειροτερεύει αντί να γίνεται καλύτερα. Ο χρόνος που του απομένει πριν το μυαλό του τα χάσει τελείως δεν είναι πολύς…

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας φοβάται πως τα φάρμακα τον χειροτερεύουν

Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά τη βραδιά που πέρασε με την Άννα. Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, ζητάει από την Άννα να ξανά είναι μαζί, αλλά εκείνη επιμένει ότι η βραδιά τους ήταν ένα λάθος και πως με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια μαζί και έχουν κάνει αίτηση να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Η Σοφία βλέποντας τον Ανδρέα σε αυτή την κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με το Μιχάλη. Όταν όμως το επόμενο πρωί ο Μιχάλης είναι άφαντος και η Σοφία του ζητάει τα ρέστα, ο Μιχάλης καταλήγει να μοιραστεί μαζί της κάποια πολύ κρυφά του συναισθήματα.

Η Δανάη με τον Λεωνίδα πηγαίνουν μαζί μια βραδιά στην όπερα, πράγμα που προκαλεί την έντονη ζήλια του Δημήτρη και της Εύας.

Τέλος, ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα περισσότερα πράγματα και αρχίζει να ανησυχεί μήπως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνει του κάνει κακό…

Δείτε επίσης:

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Τέλος Άννα – Ανδρέας για τον Θοδωρή!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Θεοφανώ και Μάρκος σε μια συζήτηση που θα αλλάξει όσα ξέραμε

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος συναντά αυτόν που δεν πρέπειSource link