Σασμός: Σν Άνω Ποριά, ο Αντρέας Βρουλάκης σίγουρα δεν έρχεται για να ερωτευτεί, αλλά το πεπρωμένο επιφύλαξε μια έκπληξη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα…

Στην Άνω Ποριά, ο Αντρέας Βρουλάκης σίγουρα δεν έρχεται για να ερωτευτεί, αλλά το πεπρωμένο επιφύλαξε μια έκπληξη. Ο έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα, όταν αντικρίσει την Εύα Φαρμάκη, την αδελφή του Ευθύμη. Η Εύα είχε έρθει στο για να μάθει τι έχει συμβεί με τον αδερφό της.

Ο Αντρέας, περίεργος να μάθει σχετικά με την Εύα, ξεκινά να ψάχνει για πληροφορίες. Θέλει να μάθει το όνομά της, πού μένει, και ποια είναι η αιτία της παρουσίας της στο χωριό. Ωσ, εκείνη δεν είναι έτοιμη για νέες γνωριμίες και αρχικά προσπαθεί να τον αποφύγει.

Όμως η Εύα έχει «καρφωθεί» για τα καλά στο μυαλό του Αντρέα, ο οποίος δεν διστάζει να μιλήσει στον Τηλέμαχο για το πως αισθάνθηκε όταν την αντίκρισε για πρώτη φορά.

Δεύτερη αποβολή για την Θοδ

Ο Παντελής, από την αρχή του γ' κύκλου, θα έχει ένα άσχημο προαίσθημα που τελικά θα επιβεβαιωθεί. Η κόρη του, Θοδώρα, θα δοκιμαστεί με ένα ακόμα πλήγμα, χάνοντας το δεύτερο παιδί της, και θα βυθιστεί ακόμα περισσότερο στη θλίψη.

Αισθανόμενη τον εαυτό της σαν αραμένη, κανείς δεν θα μπορέσει να την πείσει να δοκιμάσει ξανά στη ζωή. Τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα αποφασίσει να ανοίξει την καρδιά της στη Μαρίνα, μοιράζοντας της το μυστικό τ να ενοχοποιήσει τον Πέτρο για τον θάνατο του Στεφανή, και θα ζητήσει συγγνώμη γι' αυτό. Αυτή η απόφαση θα εκτινάξει τα γεγονότα σε μια αντιδράσεων που θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες.