Survivor Spoiler 13/2: Θα έχει και συνέχεια το επεισόδιο με τη φυγή του Αλέξη Παππά και του Κρις Σταμούλη από την καλύβα των Μπλε, προς αναζήτηση τροφής; Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ο Ατζούν Ιλιτζαλί…

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στο Survivor. Για τη Μπλε ομάδα, φυσικά το σχόλιο, αφού μετά την ανταρσία που έκαναν Παππάς και Σταμούλης, οι οποίοι οργάνωσαν «απόδραση» από την καλύβα και περπάτησαν σχεδόν 25 χιλιόμετρα για να αναζητήσουν φαγητό στο πλησιέστερο ξενοδοχείο, η παραγωγή είναι αποφασισμένη να πάρει δραστικά μέτρα.

Survivor Spoiler 13-2: Οργιο φημών για αποβολή παίκτη από την Μπλε ομάδα

Μπορεί ο Λιανός να ανακοίνωσε ποινές… χάδι, τύπου -10% στην προμήθεια φαγητού για κάθε παίκτη και μη συμμετοχή τους στις δύο επόμενες νικηφόρες διαδικασίες επάθλων φαγητού, όμως οι φήμες οργιάζουν τα τελευταία 24ωρα.

Το περιστατικό της συμπεριφοράς των παικτών κατά την επιστροφή τους στην καλύβα τους, έναντι υπαλλήλου της παραγωγής που είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά τους, αφενός και η νέα φήμη που θέλει και δεύτερη… απόδραση ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του Τούρκου παραγωγού.

Τι πρόκειται να πράξει; Ουδείς το γνωρίζει, αυτή τη στιγμή. Υπό φυσιολογικές συνθήκες όφειλε να είχε δώσει ήδη εντολή να αποβληθούν και οι δύο παίκτες, μη υπολογίζοντας το όποιο κόστος στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αλλωστε, ρίσκαραν την ίδια τους τη ζωή κι από τη στιγμή που αποδεδειγμένα η παραγωγή βάζει πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των συμμετεχόντων, η κόκκινη γραμμή παραβιάστηκε, άρα όφειλε να είχε ήδη στείλει στο αεροπλάνο για την Αθήνα, τόσο τον Αλέξη Παππά, όσο και τον Κρις Σταμούλη.

Με μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, αναμένεται η παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί στις εξελίξεις, οι οποίες θα είναι ραγδαίες.