Τεταμένη παραμένει η κατάσταση μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου στο Survivor.

Αυτό επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης, ειδικά για τις γυναίκες, καθώς η Άννα Μαρία Βέλλη εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας.

Η Άννα Μαρία σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Η Ελευθερία χθες είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας μας. Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να το κάνω και όταν έπεσα κάτω κόντεψα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ… Λέεω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε»!

«Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να στηρίξω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να «δώσω» τον επόμενο. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω» αποσαφήνισε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Συνεχίζοντας τα «βελη» η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε πως «δεν έχω να συμβουλεύσω έναν τέτοιο άνθρωπο πια… Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι κάνει κακό σε αυτήν… Του μιλάει κανονικά του Αλέξη και του συμπεριφέρεται κανονικά. Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της. Δεν καταλαβαίνει ακόμα και σήμερα ότι με ατό που έκανε, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Αλέξη και τον Χρήστο να κερδίσουν».

Το μέρος της Άννας Μαρίας Βέλλη πήραν τόσο ο Νίκος Μπάρτζης όσο και ο James Καφετζής απέναντι στην γοητευτική τραγουδίστρια του Survivor.

«Εξαφανίστηκε» από την παραλία ο Πάνος Καλλίδης

Η απουσία του Πάνου Καρύδη για 45 λεπτά από την παραλία των Μπλε προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Παππά, ο οποίος τον κατηγόρησε όταν ο τραγουδιστής επέστρεψε γεμάτος καρύδες στην αγκαλιά του.

Ο Πάνος Καλλίδης ενημέρωσε πως έλειπε γιατί πήγε να βρει καρύδες ενώ είπε χαρακτηριστικά «ο Παππάς είναι γνωστό πως είναι παπατζής γι’ αυτό και τα λέει αυτά», στους συμπαίκτες του.

«Μη μου τα λες αυτά Παππά γιατί θα σε κάνω, κούπε πε κούπε πε» ανέφερε ενοχλημένος ο Πάνος Καλλίδης.