Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Σώτος ανακοινώνει στη μητέρα του ότι σκοπεύουν να παντρευτούν με τη Μαρίκα. Η αντίδρασή της είναι εκρηκτική. Ξεκινά να γελάει, κατηγορώντας τον ότι θα καταστρέψει τη ζωή του. «Είχα την εντύπωση ότι η σχέση σου με τη Μαρίκα ήταν αστείο που θα περνούσε», του λέει.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Κατάφερε και σε τύλιξε αυτή η τιποτένια

Συνεχίζει τον καυγά, προβλέποντας προσβολές και κατηγορώντας τη Μαρίκα ότι δεν είναι ανάξια λέγοντας του: «Δεν φαντάζεσαι τι προσβολές θα αντιμετωπίσετε… Η Μαρίκα δεν θα γίνει ποτέ σαν εμάς. Σε τύλιξε… Ντρέπομαι για την κατάντια σου». Η ένταση ανάμεσά τους φουντώνει. Αργότερα, ο Σώτος αδιαφορώντας για τα λόγια της Νέλλας, ετοιμάζει τα πράγματά του για να φύγει με τη Μαρίκα. Έχει μαζί τους μια βαλίτσα. Πριν ξεκινήσουν, η Μαρίκα του αποκαλύπτει ότι η Αρχοντούλα έχει κάτι σημαντικό να του πει.

Εν τω μεταξύ, η Νέλλα προσπαθεί να ανακαλύψει πληροφορίες για τη νοσοκόμα του Σώτου, την Άννα. Καταφέρνει να εισέλθει στο δωμάτιό της και εκπλήσσεται όταν βλέπει στη βαλίτσα το όνομα Χάνα Μορέν. Ποιο είναι το μυστήριο πίσω από το όνομα “Χάνα Μορέν”; Θα καταφέρει η Νέλλα να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για την Άννα και το παρελθόν της;

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ