Οι Πανθέοι: Η Λιάνα επιστρέφει στο Γραμματικό για να συναντήσει τον Θωμά. Ο Ισίδωρος επικτρωμένος μόνο στη διαθήκη, αγνοώντας τις προσπάθειες Μιρέλλας και τις ανησυχίες της Χρυσοστόμης…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: «Μείνε μακριά μου»..

Ο Φάνης υπόσχεται να στηρίξει τον Στάθη, η Μαριάννα έχει τα δικά της σχέδια. Ο Κίτσος, μετά τη συγκλονιστική εμπειρία του με τη Μάρμω, είναι αποφασισμένος να την , αλλά εκείνη νιώθει τύψεις και κρύβεται τον Ανδρέα μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση.

Ο Ισίδωρος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αναθέτει στον Χρυσίνα να ανακαλύψει το παρελθόν της Μιρέλλας, ενώ ο Μαρμάρης προσπαθεί να πείσει την Πέλλα να τον βοηθήσει στα σχέδιά του.

Ο Φάνης θέλει να πείσει τη Βέτα να επιστρέψει σπίτι τους, ενώ ο Στάθης ανα παρηγοριά από τη Ματούλα, η οποία όμως αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα.

Αν και η Μάρμω επισκέπτεται τον Κίτσο για να του ζητήσει να μην ασχολείται μαζί της, τους είναι να το ελέγξουν το πάθος τους. Ωστόσο, η περίεργη συμπεριφορά της και η παραμονή του Κίτσου στην Ελλάδα αρχίζουν να βάζουν υποψίες στον Ανδρέα.

The post Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας μπαίνει σε υποψίες! appeared first on pythia.gr.